heloiza999 0 Napisano Luty 1, 2013 brak mi słów na komentarz...nie zamierzam komentować. film o prawdziwej miłości i o dokładnie takiej rodzinie, jaką sobie wyobrażam, o dokładnie takiuch wartościach, jakie pragnę wyznawać. nie będe tego nawet komentować. po prostu kto nie widział, niech obejrzy. ktoś, kto wymyślił ten scenariusz powinien dziś ze mną spac. skoro ktos umie wymyślić takie cudo, to znaczy, że gdzieś tam są ludzie o moich poglądach. amen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszcz kozery 0 Napisano Luty 1, 2013 sie znaczy nudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heloiza999 0 Napisano Luty 1, 2013 nie- marzenie....doskonały film jak dla mnie....życie to nasze myśli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akronim 0 Napisano Luty 1, 2013 pewnie nudny jak ulotka z pudełka antybiotyków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heloiza999 0 Napisano Luty 1, 2013 bajeczny, romantyczny, refleksyjny....jak marzenie...nie bedę opisywać, brak mi słów.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Luty 1, 2013 JA TO WIDZIAŁAM I JEST PRZEPIĘKNY:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybkaaa26 0 Napisano Luty 1, 2013 To jest ekranizacja ??? Wolę książki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Luty 1, 2013 to na podstawie książki?:) muszę przeczytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akronim 0 Napisano Luty 1, 2013 wspaniałe dzieło będące balzakowską kompendia ludzkich charterów, wiele niebanalnych postaci - czyli film na podstawie książki telefonicznej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszcz kozery 0 Napisano Luty 1, 2013 :D to było super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elektronikełe ausf.II Napisano Luty 1, 2013 aż z ciekawości obejrzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach