Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xppp s

Dlaczego polscy politycy boją się kościoła i księży ?

Polecane posty

Gość xppp s

w innych krajach jakos nie mają oporow by powiedziec do klechy czy imama zeby zamknąl ryj a u nas wieczne lizanie dupy biskupom :O

Gość a co to ma wspólnego
z tematyką forum ?

Gość jedziemy bambobusem
z tego samego powodu dla którego rydzyk nie dostal miejsca na satelicie dla TV Trwam...

młotkiem po głowie a kto mówi,że w tym kościele jest Bóg?ten kościół ma mało wspólnego z Bogiem,raczej politykom chodzi o wpływ na ludzi,wiedzą ,że kk ma jeszcze wpływy i wspólnie prowadzą nas na rzeź,za nasze podatki dodam

Gość precz z ateizmem
imam to jest muzułmanski duchowny wiec wiesz co to by sia działo na swiecie jak by tak powiedział

Gość yollla25
A propo tematu o księżach... Wyobraź sobie, że masz tak wyposażone auto http://picer.pl/15/reka I zabierasz jakiegoś księdza na autostop(miałam już takie zdarzenie w życiu) Jestem ciekawa jaki byłby temat podczas jazdy...hahaha

kościół ma tyle wspólnego z Bogiem, co kafeteria z życiem uczuciowym każdy łudzi się, że przekraczając próg, uzyska odpowiedzi na nurtujące pytania egzystencjalne tylko Moderacja inaczej się nazywa i co innego może :P:P

Gość precz z ateizmem
kościół ma tyle wspólnego z Bogiem i tu sie mylisz a co do kafeteria z życiem uczuciowym nie jestep pewien

Gość xppp s
Wiem kim jest imam, wiem o czym mowie. We Francji zatykają juz takim paszcze dzięki Hollandowi. W UK tez coraz czesciej pojawiają sie glosy by wygnac radykalnych duchownych z kraju. Jednego juz wypierdolą, ekstradycja do USA tam pojdzie do pierdla. Czekam na kolejne kraje oraz Włochy, to co tam sie dzieje to kabaret, watykan rządzi w parlamencie, premier lize dupe biskupom

Gość uyhtgrefswq
jeszcze trochę i kościół runie za sprawą złajdaczonych i pomysłowych ksieżulków