Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawy Świata Człowiek

Dlaczego kobiety chcące nieużywanych facetów gardzą prawiczkami? To nielogiczne!

Polecane posty

Gość Edward ty się nie udzielaj
Na forum to zwykle płacze Ble Ble zakłądając temat za tematem ale jego zdiagnozowali ze schizofrenią, był w szpitalu i ma gość naprawdę paskudne życie. Fajnie się naśmiewać z chorego człowieka? Co do reszty to Oferma ma wszystkie laski w dupie a Darker w cyniczny sposób komentuje co inni tu napiszą ale w przeciwieństwie do ciebie jest przynajmniej zabawny. Więc jeszcze raz; przestań trollować.

Gość człowieku zakłądasz od 2 lat
takie tematy i się dziwisz?:D kobiety gardzą idiotami (chyba ze same są też idiotkami), a nie normalnymi facetami którzy nie użalaja się na babskich forach a do tego o seksie minutowym i odpoczynku...serio? to dla Ciebie normalny seks parę ruchów dochodzisz, potem odpoczynek i znowu parę ruchów? współczuję Twojej partnerce, idź do seksuologa skoro nie możesz dłużej niż minutę

haha, Darker cyniczny i zabawny, moze rok temu, teraz wyzywa każdego kto ma inne zdanie od niego. jak to zabawne to ja Ci współczuję poczucia humoru

Nie zauważyłam aby wyzywał od tak za nic. Zwykle trzeba go porządnie wkurwić wypisując bzdury.

no to albo chodzi wkurwiony cały czas i dawno go nie czytałaś, albo jesteś kolejną która nie szanuje innych i uważa że to norma.

Tu wystarczy napisać, że nigdy nie było się w związku i już człowieka nie szanują.

Gość kiełbasa z musztardą
I już kłótnia. Fakt jest jeden facet co nie miał dziewczyny tak +25 lat przyznać się do tego nie może, bo każda laska ucieknie choćby nie wiem jak mocno uważała się za porżadną. Autor jak chce znaleźć dziewczyne to albo musi kłamać, najlepiej jak ustali dobrze ile och było żeby się potem nie pomieszał w zeznaniach :D, albo niech trwardo stopuje takie pytania. Edward ty się nie udzielaj - wszędzie nie szanują ludzi w związku oni są zawsze uważani za gorszych. Niektórzy zaprzeczą inni potwierdzą otwarcie.

Gość book of the month
"Fakt jest jeden facet co nie miał dziewczyny tak +25 lat przyznać się do tego nie może, bo każda laska ucieknie choćby nie wiem jak mocno uważała się za porżadną. " Bzdura, ja znam takiego faceta i jestem w nim zakochana. Kiwnąłby palcem, a poleciałabym do niego jak głupia :(

jakoś pisywałam tu jak nie byłam w związku (posiadało się czarny nick itd) i z tego powodu nie rzucano się na mnie. ale Wy tacy biedni pokrzywdzeni, każdy Wami gardzi i krytykuje:D "wszędzie nie szanują ludzi w związku oni są zawsze uważani za gorszych." wiesz że napisałeś że ludzie w związku są gorsi i ich się nie szanuje?:D no i sory, ja faceta (jakiegokolwiek) o ograniczonym, schematycznym myśleniu, który swoją opinię na temat świata wyciąga z forum typu kafe bym nie chciała. więc jak pasujecie do mojego opisu to się nie dziwcie że macie problemy ze związkami

Gość podły kłamczuch
A ja tam swoim dziewczynom nigy nie mówie prawdy, zawsze jest że dwie albo trzy plus jakaś przygoda. Korpka :) Po co ma się zadręczać myśłami że jest któraś tam nasta, poza tym dziewicy nie trafiłem jeszcze, więc kto to wie jak jest w drugą stronę ;)