Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mexx_on

wyjazd w góry samemu

Polecane posty

Zastanawiam się wyjechać samemu w góry odpocząć od wszystkiego, szczególnie od kłamliwej kobiety, która mówi że kocha tęskni a rani mnie za kazdym razem.

Skoro nie chce się ze mną zaręczyć to raczej sobie pojade samemu.

Gość Sibell_e
Jedź. Góry to wspaniały azyl, tam z pewnością odzyskasz spokój :)

Gość smutna159
mam podobnie jak ty. szlak mnie jasny trafia. nie ma rzeczy, która na chwile obecną dałaby mi ukojenie jak zniknięcie ich wszystkich chodź na pare dni...praca, rodzina, dom, chłopak....

Nie ma nad czym się zastanawiać tylko jedź. Na szlaku nie jedna bratnią duszę spotkać można :)

Nie jadę tam kogoś poznać, ale jak się ładnie spojrzy to kto wie:)

Aha, panienka odrzuciła oświadczyny i jedziesz się wypłakać :D:D:D Powinieneś się raczej cieszyć :classic_cool:

to tym bardziej jedź się wypłakać :p :D

Gość ja juz wiele razy byłam w
górach sama :-) wspaniały czas... jadę znowu w przyszły weekend :-)

Gość kjbhbilklklnkl
też sie wybieram sama. ale jak będzie cieplej. do tej pory byłam z 3 facetami i każdy z nich mnie zanudzał na szlaku, niby sie uważa że z kimś raźniej- gówno prawda, jak masz frajera któy ci psuje nastrój to 100 razy lepiej samej.

Gość i ja się wybiorę,zamiast
spędzać urodziny w knajpie z koleżankami,pojade,odpocząc,połazić,złapać oddech może na spokojnie przemyśleć pewne sprawy nigdy nie byłam nigdzie sama,spróbuję,,,

Gość 002193
A ja jutro wracam ale jezdzilam w gory po to zeby pojezdzic na nartach. Tobie rowniez bardzo polecam ten sport;)

Gość facet na perypetiach
a wiecie co ja kiedys odwalilem? kobieta zlamAla mi serce i z rozpaczy pojechalem SAM na...Kaukaz, prawie wszedlem na Kazbek ( 5 tysiecznik)...pierwszy raz w zyciu poczulem calym soba, ze zyje...od tamtej pory nie boje sie niczego...lubie byczdany tylko na siebie :)

Gość nie moge jezdzic na nartach
niestety:( a byl taki plan😭 polaże po okolicy,poleże w jacuzzi:) wieczorem

Gość jablova
zawsze mi się marzył taki samotny wypad w jakieś fajne miejsce :) póki co myślę o walentynkowym wyjeździe we dwoje nad morze do primavery... ale kto wie, może kiedyś w przyszłości zupełnie sama wyskoczę na taki relaksik? :D

spokojnie możesz jechać samemu...w górach jest taki klimat , że można jechać samemu - zarezerwuj sobie pokój i jedź - ludzi poznasz na miejscu...

Gość marta meler
Nie opłaca się samodzielnie, najlepiej wychodzi się na pakietach, zobacz to - http://www.zielonapolana.com.pl/weekend_czerwcowy.php 4 osoby, 4 dni, za tysiaka, z basenem, kortem, sauną, pełnym wyżywieniem i atrakcjami. Spróbuj znaleźć podobną ofertę, powodzenia ;-)

Gość monial19
Samemu można jechać ale lepiej z kimś choćby ze względów bezpieczeństwa,a ale jak chcesz jechać samemu to możesz wejść na jeden z portali z noclegami np. relaximo.pl i poszukać pensjonatu który co odpowiada, możesz też poszukać opinii na forach tematycznych.

Gość gość
samemu tez mozna :) przede wszystkim odpoczynek jest 100% :) umysłu i ciała. Ja czasami jezdze do Obidzy i nocuje tu www.obidza438.pl :) cos magicznego!

Gość gość84
Jedz. Bylem sam dwa razy i było fajnie.

Gość Laura2777777
Tez o tym mysle... Chyba sama gdzies sobie pojade żeby odpoczać, zdystansować sie od problemow.. Z kims zawsze weselej, ale samemu mozna w spokoju wiele rzeczy przemyslec Zaczne od tego ze niedlugo wybioe sie na jakis szlak :) a ze mieszkam blisko Bieszczad to nie bedzie z tym probnemu Byłam ostatnio z facetem w gorach , ale nie wiadomo co z nami bedzie, fajnie bylo, ale co z tego jak on mnie traktuje chyba tylko rozrywkowo... Ale chociaz pojechalam sobie w jakies miejsce. Ja w ogole uwielbiam gory, takie wyjazdy..

Gość Laura2777777
Tylko nie mam prawa jazdy ani samochodu to jest kicha... Muszę sobie zrobić niedlugo to moje postanowienie :P Narazie bede zdana na autobusy, ale tez sobie poradze bo jak pisałam mieszkam blisko. Niedlugo sobie gdzieś pojade, ale bedzie fajnie :) Wyłącze telefony i wreszcie sobie bede mogla w spokoju pomyslec

Gość zuzka9991
Jeśli chcesz to jedź. Takie samotne wyjazdy bardzo często pomagają i pozwalają spojrzeć na życie z innej perspektywy. Masz już jakieś konkretne miejsce upatrzone? Ja myślę o wyjeździe do http://butorowy-residence.pl/ na kilka dni ale z rodziną. Mają tam wygodne apartamenty z fajnym widokiem na tatry. Chcemy odpocząć trochę od pracy i problemów dnia codziennego.