Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość striptiz dla niego

z racji ze na moim weselu nie bedzie dzieci zamierzam zrobic

Polecane posty

Gość striptiz dla niego

mezowi striptiz oczywiscie nie do konca, zostane w seksownej bieliźnie coby mamy i ciocie na zawał nie zeszły, ale bedzie erotyczny taniec:) specjalnie teraz sie szkole w tym zakresie. To bedzie juz pod koniec wesela takze pewnie tez zostana sami mlodzi. :) ale maz bedzie mial zdziwiona mine, he he

Gość pinacolada8439
Beznadziejny pomysł. Będziesz robić striptiz przy swoich rodzicach? Sama idea striptizu jest niezła, ale na noc poślubną...:o

Gość katarzynairadoslaw
To chyba prowokacja. Nie wierzę że ktoś mógłby zrobić striptiz na własnym weselu. U nas również dzieci nie będzie ale na pewno też nie pojawi się striptizer ani striptizerka a już nie wspomnę nawet o tym żebym ja zrobiła striptiz czy mój przyszły mąż

Gość kisielowa
Najlepiej przeleć go na stole, i tak nikt nie zauważy :O

a goście dopowiedzą sobie resztę i wyrobią sobie zdanie.oj będą współczuli panu młodemu

Gość ka ta li na
ulalalala - taka kompromitacja - będziesz wspominana w rodzinie do końca życia :) choć i tak myslę, że to prowo

Gość a gdzie okolice
dajcie spokój, to na pewno prowokacja. Żadna dziewczyna nie chciałaby popsuć sobie wesela w ten sposób

Gość anette111
a co w tym złego, przecież to będzie tylko do bielizny, wiele dziewczyn robi sobie obecnie zdjęcia śłubne w bieliźnie - jaka to różnica?

Gość katarzynairadoslaw
Różnica jest ogromna. W bieliźnie możesz zrobić sobie zdjęcia dla siebie i męża i nie pokazywać nikomu. A wyjść w bieliźnie i zatańczyć przy gościach to przesada. Czy w bieliźnie też otwieracie drzwi listonoszowi, panu który rozwozi paczki albo spisuje gaz. Może kominiarzowi też otwieracie drzwi w bieliźnie żeby wam komin przeczyścił, w końcu nago nie jesteście. Trochę wstydu trzeba mieć

Gość takaonna
anette111 - ja tobie do albumu ślubnego taką fotkę proponuję http://jebzdzidyfb.pl/obrazek/72687/fotka,%C5%9Blubna.html Przecież oni sobie taką zrobili, co jest złego w tym, że ty sobie też taką zrobisz?

Gość eeeeeeee tam1
na necie pełno jest zdjęc gdzie dziewczyny na przygotowaniach paradują w bieliżnie przed fotografem i połową rodziny, czasmi widać bardzo dużo, zdarza się też topless niektóre po prostu nie przywiązują do tego takiej wagi - ja tam sobie wyobrażam taki taniec, ale zleży od otoczenia

Gość nie wierzę w to co zobaczyłam
To co zobaczyłam na filmie nie powinno mieć miejsca na weselu ani bez dzieci ani z dziećmi. Jestem w szoku i nie wiem co mam napisać. Gdybym była na weselu z mężem i rozpocząłby się taki pokaz i jeszcze na siłę wyciągnęliby męża tak jak tego chłopaka to z miejsca wzięłabym torebkę i pojechalibyśmy do domu. Pary które organizują takie pokazy pań na weselach są dla mnie dnem. Myślę że w Polsce ludzie są mądrzejsi i nie będą robić stiptizów na weselach i chcę wierzyć w to że ten temat to prowo

mam nadzieję, że to prowokacja, bo pomysł kiepski...

Gość jak dla mnie za DROGI
moge wpasc i zobaczyc jak sie osmieszasz? :D

Ale masz pomysł.To jest przykład....tej głupoty,która nas osacza i zaczyna systematycznie niszczyć:)