Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anyżeq1111

Instynkt macierzyński - jak zwalczyć:(

Polecane posty

Gość anyżeq1111

Witam, prosze od rade jak zwalczyc instynkt macierzynski. Mam 24 lata I poki co nie moge miec dzieci a mimo to odezwalo sie takie silne pragnienie. co robic? prosze o rade bo jest mi bardzo ciezko.

Gość anyżeq1111
up up podnoszę, może trafi się ktoś, kto ma pomysł:(

Gość mampytaniedowaspanie
Nie wiem jak ja mam 19 lat i teez chciałam ale za rok slub i rodzice nie będą przekladac wiec czekam i jakos mi minęło samo

Gość fwrtgretggyt
Nie zwalczysz tego. To biologia. A czemu nie możesz teraz?

Gość fwrtgretggyt
Nie zwalczysz tego. To biologia. A czemu nie możesz teraz?

Gość anyżeq1111
Kafe coś się wiesza. Nie mogę teraz bo mój mąż twierdzi, że musi być na to gotowy i chce abym mu dała bliżej nieokreślony czas....znając go mówi tak dlatego, żebym odpuściła narazie więc tak na wszelki wypadek faktycznie chciałabym pozbyć się tego hmmm pragnienia...

Gość anyżeq1111
Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły jak zwalczyć to uczucie.....?

Gość elleanna1090
Może po prostu mąż ma racje i powinnaś poczekać. Ma jakieś agrumenty, czy tylko ten tekst, że nie jest gotowy?

Gość anyżeq1111
Chyba tylko to jedno zdanie, że jest jeszcze czas, że on musi być gotowy. Nie wiem w jaki sposób i czy się przygotowuje ale chciałabym dostać jasną i konkretną odpowiedź...Nie chcę drążyć tematu, nie chce go wypytywać, powiedziałam mu, że odpuszcze mimo, że mi zależy na tym. Stwierdził, że ok jak będzie gotowy na znać....nic więcej, a ja nie chce rozmawiać już z nim bo każda taka rozmowa kończy się tym, że przepłakuje potem pół nocy...

Gość panna marianna
Zapisz się np na jakiś kurs np. językowy, zainteresuj jakimś krajem, kulturą czy wogóe innym rodzajem hobby. Ja miałam odmienny problem bo długo nie zachodziłam i gdy pochłonął mnie pewien projekt w pracy krótko po tym zaczęłam sie zle czuc. Ciązę zasugerowała mi mama, bo ja na to bym nie wpadła. Kazała kupić test ciążowy no i wkrótce potem dowiedziałam się, że jestem w ciąży.