Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

walentynka1402

Walentynki 2013

Polecane posty

Gość od ordynatora proszę z daleka
oczywiście że tak, kazdy ma swoj osobisty indywidualny pomysł

Ja mogę tylko napisać czego NIE robić. Mianowicie: niech panowie nie zatrudniają skrzypka do grania w serenad w restauracji. Widziałam to w zeszłym roku i było to okropne doświadczenie. Byłam z moim chłopakiem na kolacji, restauracja prawie jak McDonald's - nie dokładnie ale jedzenie nie lepsze. Cała sala pełna par, z radia leci jakieś dance, a tu nagle do stolika obok przyszła dziewczyna i zaczęła grać na skrzypcach piosenki! Dziewczyna, dla której było to przeznaczone, spaliła buraka i myślałam, że się pod stół zapadnie. Jej facet chciał być chyba mega romantyczny, ale wyszło to okropnie! nie ta restauracja, nie ten klimat, i nie te czasy chyba..... Dla mnie to najgorsza wiocha walentynkowa, jaką widziałam. Przebije ktoś? :)

Gość Ja pewnie spędzę
z siostrzeńcami. Zabiorę dzieci na cały dzień.

A ja myślałam, żeby zabrać chłopaka w takie miejsce. Co o tym sądzicie? Jesteśmy ze sobą 6 miesięcy i nie wiem czy to jest dobry moment na takie wypady. www.strefazwiazkow.pl

Gość samotnie
ja znów samotnie.... momo tego że jestem seksowną i fajną kobietą ... zawsze trafiam na kretyn.ów... te walentynki z lampką wina... a dzien po świętuję na koncercie w łodzi :) ALone!!! :)

Gość jablova
najlepiej to jechać razem w jakieś ładne miejsce :) primavera ma na przykład pakiety walentynkowe - zabiegi w spa w połączeniu z romantyczną kolacją i szumem morza... ech :)

Gość Ostatnie walnientynki
obchodziłam 10 lat temu🖐️

Gość hermione
Autorko, ale Ci zazdroszczę! Miejsce wygląda na piękne więc nie zastanawiaj się tylko bierz chłopaka i jedź! Ciekawe, co kryje się za nazwą hawajska metoda wzmacniania związków :D

No właśnie, ta Hawajska metoda wzmacniania związków mnie zainteresowała. Od koleżanki słyszałam co nieco i sama chciałabym zobaczyć :) Dlatego chyba masz rację i się zdecyduję. Widziałam, że są tam "atrakcje" też dla facetów, bilard, nauka doboru wina do potraw to może jemu też się spodoba. Dzięki za rade :)

Gość cholera za duzo linkow;)
Ja planuje ugotowanie kolacji w domu i tam tez spedzenie wspolnie czasu, nic wielkiego.

Gość cholera za duzo linkow;)
@musze: przegiecie;)

Gość yimigrzoniedaszmunim
e=taczekamwiemzesiedoczekalemugrzieniazaniepohamowaniepociagudotuleniaciem'=m*c"w"hevayudin