Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak ta Lala :)

Alez on mnie kreci!

Polecane posty

Taki inteligentny , poukladany ,przystojny...I te jego brazowe oczy........ I zwrocil na mnie uwagę Problem w tym , ze to moj nauczyciel akademicki :( i boje sie, ze moga wyniknac z tego pozniej jakies problemy :(

jak o nim myślę to tarmoszę sobie pieroga nowiutkim blenderem

Gość od ordynatora proszę z daleka
moga ,ale nie muszą

Ma na imię Stefan i wszystkie studentki opowiadają o jego wielkim pindolu, aaaah

Gość Zofijaa
no to podrywaj :) ile on ma lat? duza jest miedzy wami roznica wieku? :)

Ej no nie podszywac sie ! Nie wiem ile ma dokladnie lat , cos kolo 30 pewnie, wiec roznica wieku nie duza , mniej niz 10 lat pewnie ,albo cos kolo tego Ostatnio tez zaczal zwracac na mnie wieksza uwage ,nawet kolezanka cos tam zazartowala ze pan X poswieca mi wiecej uwagi niz reszcie grupy i czasami na mnie zerka..........

a w gimnazjum kochałaś się w panu od wf-u? bo jak nie, to teraz przechodzisz to dziwne zjawisko to jest jak świnka najlepiej przebyć w dzieciństwie, bo potem są większe skutki uboczne :P:P

Gość onanienawiedzonaona
Czyżby to w Bydgoszczy było?

O kurcze moze faktycznie cos w tym jest ?:) Chociaz panowie od w-fu nigdy zbytnio mi sie nie podobali , typ miesniaka to nie moj typ:) Tylko ze gdyby on byl mezczyzna, z ktorym nie laczylaby mnie taka hmmmmmmmm zaleznosc , to tez by mi sie podobal :) i malo tego ,wiem, ze wtedy na pewno sprobowalabym go jakos poderwac. Ale nie - to nie jest moj sasiad, pracownik piekarni w ktorej kupuje rano pieczywo ani nawet chlopak poznany w klubie. to moj nauczyciel akademicki i dlatego chociaz bardzo mi sie podoba i mysle , ze i ja moge mu sie podobac, mam mieszane uczucie odnosnie tej sytuacji

hehe nie w Bydgoszczy. Drugi koniec Polski ale nie powiem gdzie:)

Az mi smutno ,ze juz mi sie skonczyly zajecia z nim:( Ale dzieki temu, ze tyle sie uczylam na jego przedmiot , egzamin zdalam na 5 :)