Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adres.tlen.pl

szafa dos przedania będzie

Polecane posty

Gość adres.tlen.pl

mam pytanie, wiem, że znajdę odpo u wujka googla. otóż moja przyjaciółka zrobiła szafę, pięęęęęknąąą i poprosiła mnie, żebym pomógł ją sprzedać. powiedziałem, że pomogę i wskazałem na tlen i allegro. no i ona mówi, że będzie sprzedawać tylko muszę jej pomóc. no to pomogę:) poleciłem jej, żeby sprzedawała na wiosnę, bo ludzie będą znów przy kasie. mam z nią prowadzić sprzedaż. macie pomysł gdzie jeszcze powinienien z szafą siem ogłosić? dzięki wielkie!

Gość Zrobenborben
Pomogę sprzedać daj tylko znać na priva jak szafa wygląda i jak koleżanka wygląda;) Wesprzemy siłą mięśni w noszeniu;) Daj znać na priva:-* Zorba

Gość adres.tlen.pl
dzięki. super!:) dam znać. szafa waży 100 kg albo i więcej, pomoc się przyda. napiszę na priva.

Gość Zrobenborben
Dobra. Muszę spadać. Po to jest forum, żeny sobie pomagać;9 Serdecznie pozdrawiam! Zorba

Gość zosia samosia malutka
Jakiś pijak ;-) POmożemy każdemu w potrzebie bo nie dla siebie prosisz;-) Ja też pomogę i pozdrawiam, ale muszę wracać do prania pieluch, więc nie posiedzę :-( Daj znać, gdy trzeba bądzie drzwi otworzyć;-) Papatki i ściskam serdecznie! zosia