Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

KLEOPATRA, POSZŁAŚ JUŻ? allium, a Ty?

Polecane posty

spytałas ile mam lat pisałam, że 24. A Ty? odpowiedziałam na Twój post o porodzie wtedy.

żartujesz? Nie, nie jestem młodsza, ale wiem, że brzmię czasem na niedojrzałą, ale nie wszyscy po prostu próbują mnie zrozumieć. Ile masz dzieci?

adhd nie mam na bank, nberwicy też nie mam, ale niewątpliwie mam słabe stany emocjonalne, bardziej melancholijno-depresyjne. ile miałaś lat jak założyłas rodzine?

ogólnie jestem otwarta na Twoją krytykę. Jeśli mnie nie będziesz chamsko obrażać, to możesz napisać co myślisz, ale tak na poważnie, a nie, byle dosrać. Co myślisz? jak ustosunkowujesz się do moich problemów, obsesji? Bazuj na swoim doświadczeniu głownie. przyjmę to mężnie na klatę, ale i Ty bądź mężna, by napisać szczerze, a nie byle przywalić;-) z góry dziękuję

mała urodziłam jak miałam 21 lat dzieciuch troche z ciebie i chyba niepoprawna romantyczka z tego co piszesz wnioskuje ze jestes kobieta bluszczem i dla faceta zrobilabyś wszystko powiedz jaka była twoja sytuacja rodzinna wszystko bylo ok byłas otoczona opieką kochana czy rodzice nie mieli czasu i nie okazywali miłości

Gość wywywtytw
a ile lat ma Allium?

też miałam takie jazdy jak ty ale jak mialam 16 lat:o ogólnie jestem postrzegana jako dziwna i niedzisiejsza osoba do tego adhd i nerwica czasami tez mam jakies fobie i obsesje i strasznie świruje ale to przez moje ''choroby'':o

nie zrobiłabym wszystkiego dla faceta, tzn. jakby było dobrze, to wiele, ale na siłę na bank nie. romantyczką???idealistką pewnie. moi rodzice mieli i mają relację fikcyjna. opisałam ją kiedyś w temacie "ojciec zdeterminował moje życie- wpisz w google i będzie ojciec faworyzował mnie ponad matkę i siostrę, a także miał liczne romanse i dzwonił przy mnie do kochanek, zawsze myślal, że jestem za młoda, by rozumieć. źle sie czuję z tym wszystkim, jakby komus coś odebrała, np. mamie jej adorację. wkurza mnie to i wiem, że nie chcę jak on acałe życie przeryczeć. mam też poglądy, że faworyzowanie kogokolwiek jest złe (męża też). mój tata wielokrotnie bardzo źle odzywał się do mojej mamy, a potem mnie calowal. i dlatego dziś "bardziej kochanie" dziecka kojarzy mi się z nadużyciem, z forma patologii. o to w skrócie chodzi. wejź na tamten temat i poczytaj sobie

powiedz mi ze swojego doświadczenia co o tym myślisz. ja dzieciuch? czasem jestem za poważna nawet. nie wiem czy dzieciuch...może...na bank nie do końca jeszcze ułożyłam sobie w głwoie

Gość Le Petit Prince
ale lubiłaś jak ojciec Cię adorował, jakby Ci na matce zależało to byś odpychała ojca, że nie szanuje matki a Ty nic nie robiłaś i miał Twoją zgodę na swoje zachowanie

Gość alium ma lat 47
allium ma lat 46-47

jakie miałas jazdy jak miałas 16 lat i jak teraz masz? wiesz co, zaraz idę na basen, ale możesz odpisać, bo ja wejde potem na tą dyskusję

PRINCE- mylisz się, dawałam i daję ojcu do zrozumienia, że to nie w porządku. pokłóciłam sie z nim wiele razy. nawet nie wiesz....zawsze trzymam z mamą...może to źle, bo dziecko wcale nie powinno się wtrącać, ale ja się wtrącam, bo też jesteśmy zaangażowane w związek rodziców, sami sobie są winni tego. trzymam z mamą, bo tata sobie na 2 tygodnie znikał z domu i się nie liczył z nikim. tata ją zdradzał, mama ma nawet dowody. guzik wie czemu do sądu nie idzie, chyba przez mieszkanie i woli swięty spokój....ale ja prędzej jej bronie niż tatę

moze powinnas porozmawiać z psychologiem bo przez spaczone relacje twoich rodziców trudno bedzie ci zbudować własny związek

zadziorna- ale co ma się dziać? żyję w jakiejś klatce, którą jest moja głowa. źle widzę życie....opowiedz coś o sobie

a mam czego się bać? dziecko popsuło twoją relację? u psychologa bywałam 3 razy (tj u 3 róznych). tak sobie....w sumie niewiele pomogło, ciągle jedna gadka

no ok, ale ja tu będę, to pisz, wieczorem wrócę. smacznego;-) dzięki za podjęcie tematu mimo wszystko;-) bo wiem, że jestem specyficzna dla wielu;-) a allium cenię, jest dojrzała i ma ułożone w głowie. jest cierpliwa i wyrozumiała. w święta dużo z nią gadałam, lubiłam to. ona mi akurat pomogła.

trudno. niew wszystko naszą wina, wiem tylko, że nie chcę urodzić sobie ławki rezerwowych. chcę być rodziną jeśli już, a nie kimś, potraktowanym intsrumentalnie- byle urodzić komuś miłość jego zycia. a ja? nie chcę być na rękach noszona, ale nie wytrzymam, że miałabym byc kochana gorzej, bo mam silne skojarzenia z takim czymś. potrzebowałabym partnera, który to pojmie...chyba ciężko o takiego

Gość Vienio i Pele - Wyobraź sobie
Nie wszystko co najlepsze nam się przytrafi Każdy potrafi odnaleźć swoją wartość Zawiść i zazdrość zamienią się w dobro Bezdomni głodni na deszcze nie mokną Wszystkie religie żyć będą w harmonii Żadne państwo nie używa broni Pomocnej dłoni już nie trzeba szukać Samych dobrych rzeczy chcą cię nauczać A ta nauka w dzień a nie w lata Syte są dzieci całego świata Ojciec świeci przykładem dla swoich W Polsce jest pełno sportowych boisk Nikt dziś nie ma już głupich pomysłów żadnych namysłów przed trudnym wyborem Człowiek autorem i konstruktorem Bliźni z pomocą są zawsze w porę Każdą norę zamienię w apartament A każdy kamień w szlachetny diament a w głowie zamęt stoicki spokój A nowy talent masz każdego roku

nie mieć wahań przed trudnym wyborem? tj. zajebać męża, leczyć dziecko? nie krytykuję żadnego wyboru w tej sytuacji, ale braku wahania w takiej sytuacji już nie toleruje.