Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanka 32

seks w przymierzalni

Polecane posty

Gość hanka 32

macie jakies sprawdzone przymierzalnie w sklepach gdzie mozna sie czuc swobodnie?

Gość hanka 32
mysle o tym tylko jaki sklep jest najlepszy

Gość uhhuhhuh
a no reserved najlepszy :D

Ja się kiedyś bzykałem w przymierzalni sklepu firmowego Atlantica :-) Nikogo poza ekspedientką nie było. Kiedy płaciliśmy za ciuchy pani sprzedająca nie mogła powstrzymać uśmiechu. :-)

Gość hanka 32
w reverved nie ma kamer ? :-)

Gość cefid
polecam h&m oraz TKMaxx

ale wy ludzie macie nasrane w głowach. Przecież we wszystkich sieciówkach są kamery. Poza tym, żeby robić to w przymierzalni to trzeba mieć coś nie tak z głową. Może jeszcze zrobicie to na środku ulicy. Trochę wyczucia.

Myślisz, że świat by się skończył gdyby ludzie robili to na krawężnikach? A może stałby się jeszcze bardziej piękny?

No i co z tego, że ktoś to na kamerce widział i walił sobie przy tym konia czy strzelał z palca? Mnie podnieca to, że ktoś widział lub słyszał. Na pewno ekspedientka słyszała. A jeśli dodatkowo widziała, to przynajmniej miała radochę. :-)

Nasrane w głowach to mają ludzie z fałszywym tabu, a po cichu zachwycający się stopami.;-)

Gość gwiazunia23
No seksu w przymierzalni to jeszcze nie próbowałam, ale namiętne buziaki były :) Właśnie w Reserved w Galerii krakowskiej :P

Gość wqdfv
,moja lizała mi pałe w reserved ale nie do spustu.

Gość Zapomniałem hasła pomarańczowo
W auchanie w Zielone Górze było ekstra. Tyle ze kilka tygodni pózniej zamienili drzwi na zaslonki. To tak jak by mniej prywatności i odpuscilem następnym razem:)

Gość gość
Niedawno żona kupowała sukienkę na wyjazd nad morze. przymierzała ich chyba z dziesięć. Co jedna to bardziej seksowna. Zdjęła stanik, żeby było jak na plaży. Co miałem robić? Ręka sama wędrowała pod sukienkę. Kabina mieła drzwi, więc się nie krępowałem. Z początku się opierała, ale w końcu popłynęła. Myślałem, że tylko zrobię palcówkę, a tu ona kazała miusiąść na pufie, rozpięła mi spodnie, sama zdjęła majtki i usiadła mi na kolanach. W tej sukieneczce wystarczyło trichę rozciągnąć dekolt i już całowałem jej piersi. Pół minuty jezdzila na mnie i doszła. Nie muszę dodawać, że kuliliśmybtę minóweczkę, użyje,y jej jeszcze na urlopie :-)

Gość gość
Czasem obciągam w przymierzalni moim facetom

Gość gość
ja sie nie przyczynie do zdrady

Gość gość
Mi zona obciagala czesto w przebieralni na basenie. W centrum handlowym w Carry na Osowie w Gdansku bylo raz male obciaganko ale teraz juz nie chce powtorzyc.

Gość gość
w tk maxx w krakowie ktos testował przymierzalnie?

Gość gość
Ja w opolu w centrum karolinka w wc z dziewczyną z roksy. seks analny i ass to mouth

Gość gość
Ja kiedyś rżnąłem 17-latkę w przymierzalni w ReServed w Lublinie. Ona cała nago, ja cały nago. Loda robiła i od tyłu i znowu loda i od tyłu. Jak klęczała to było widać pod zasłonką, wiem bo 2 laski na przeciwko się śmiały i wracały kilka razy. Widziałem je bo odsłaniałem zasłonię żeby podejrzały jak mi tamta ssie.

Gość kiki15
Masz duzego?

Gość gość
Kiki wypełnię Cię całą ;)