Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

W UK chyba zaczyna sie walka z muslimami...

Polecane posty

Po tych patrolach religijnych w rejonach gdzie jest ich sporo... Znowu blysneli. Tym razem jakas modelka zostala oblana kwasem po twarzy... Sprawcy nie mozna namierzyc, bo byl w ... burce!

Gość oranzdka w proszku
to nie zadna modelka wertypie tylko pracownica sklepu z bielizna w shoppingu na stratford, zdjecia jej oblanej kwasem twarzy sa dzisiejszym wydaniu Evening Standard, wyglada to okropnie, dziewczyna wracala do domu po pracy i jakas baba obca w burce ja oblala kwasem

aha, Londyn... no jak angole nie zaczna robic pozadku na dzielnicach gdzie rzadza muslimy, to takie sytuacje beda norma.

Gość Minodues
Zaczyna byc coraz gorzej. Ja tez za nimi nie przepadam ze wzgledu na to ze zajebiscie agresywni o byle co. Wprawdzilis ie ostatnio do mojej okolicy w sumie kilka rodzin. I od razu probuje rzadzic sasiadami, kto gdzie i jak parkuje, nie zwracaja uwagi np zeby sie przesunac do kogos zeby ktos inny mogl zaparkowac, parkuja tak ze na potencjane 5 miejs jest zajetych przez 3 samochody. Sporobuj im cos powiedziec, to od razu skacza z pyskiem i koniec. Zreszta to jest pikus, dla meni to podludzie. Powinni wytepic ta plege, nieche spierdalaaj do siebie i tam robia burdel no cholere nam oni tutaj potrzebni, lesery.

Gość fajczatka
Prezes Wertyp przeciez ta polana kwasem była czarna powinienes się chyba cieszyc?