Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okijuhygt

Dlaczego tak obśmiewacie Annę Grodzką?

Polecane posty

Gość vbnk;lmjn
Tate razem ze starymi skarpetami wystawił mnie na Allegro. Stąd moje frustracje.

Gość vbnk;lmjn
na mszy siadam w pierwszej ławce i czytam Baranka Niedzielnego :classic_cool:

Gość vbnk;lmjn
Niczym Antonii Macierewicz, na mszy wrzeszczę "uwaga pod łąwką jest bomba ratuj się kto może!". Następnie w pośpiechu opuszczam kościół udając spanikowanego :classic_cool:

Gość vbnk;lmjn
Jak to jest,ze płec zmienił,ale wszelkie tytuyły i wykształcenie zachował i nawet prawo do emerytury zachował. Powinno byc tak,z ejak zmieniasz płec.to musisz zaczynac wszystko od poczatku.

Gość vbnk;lmjn
podszywaczu,mylisz sie,bo jestem ateistka i nie jestem za żadna partia i za żadnym politykiem.

Gość vbnk;lmjn
Wzbudzając powszechną zazdrość przechadzam się po molo w Sopocie z dorodnym kalafiorem w odbytnicy, śpiewając jednocześnie \"Marsyliankę\" na trzy głosy i żonglując oponami od Ursusa C-330. :classic_cool:

...bo to medny, ktore niemal sila wpychaja w okreslona role spoleczna meza, ojca, kogos kto don nie pasuje, a potem ciesza sie z ludzkiej tragedii

Gość vbnk;lmjn
Z posiadanych przeze mnie 14 włosów na czaszce układam sobie za pomocą lokosuszarki fantazyjne fryzury ala Don King :classic_cool: Jestem za swobodą ekspresji :classic_cool:

Gość karollyna
Ja tam jestem mało tolerancyjna. Wkurza mnie gadanie o równych prawach. Geje, lesbijki, transi itd. Wszyscy chcą równości. Dziedziczenia, adopcji. No żesz K..wa! Powaliło chyba kogoś. Chcą, to niech sobie żyją razem. Ale bez przesady. Dwie mamusie, dwóch tatusiów... Gdzieś czytałam, że jakiś gej wypowiadał się, że u nich jest tatuś i tatusia!!!!! Ludzie to jest normalne? Dla mnie nie. Nie życzę sobie czegoś takiego. Jakie małżeństwa homoseksulane???? Poje.....ło kogoś na głowę chyba. Albo ci od kokubinatów. Zupełnie nie kumam o co im chodzi. Nie chcą się chajtać ale chcą dziedziczyć, informacji o zdrwiu partnera itd. W tym celu powtał projekt jakiejś umowy między nimi. Ja się pytam: czym się to różnie od małeństwa. I tak muszą coś podpisać żeby dziedziczyć itd. Z czym oni u licha walczą?

Gość Ginhee
W Polsce mamy dziwne prawo. Skazali babcie na 2 lata więzienia za nie zapłacenie za kostkę masła, niewinnego człowieka skazali na 25 lat za morderstwo i uznali chłopa za babę! Chory kraj.

Gość jaka,ś
nie mam nic przeciwko Pani Grodzkiej.Natomiast-jak ktoś wie w jakim kraju żyje,a wie bo głupia nie jest-to powinien brać pod uwagę reakcje ludzi..Polska to kraj o głęboko zakorzenionych tradycjach religijnych.Wobec tego jasny wniosek-Pani Grodzka prowokuje.A kto sieje wiatr,ten zbierz burzę.

Gość ajamysleze
ja jestem tolerancyjna i mi to zwisa i powiewa :)

Gość dzieci adoptowane
vbnk;lmjn Z posiadanych przeze mnie 14 włosów na czaszce układam sobie za pomocą lokosuszarki fantazyjne fryzury ala Don King Jestem za swobodą ekspresji x Hahaha, ale cudo :) Podszywko jesteś mistrzem :) Wyśmiałam się że aż mnie przepona boli :D

Gość p Z K M P und S K
posłanka Sobecka und posłanka Anna Grodzka, pod względem urody , brzydkie stare baby, ale Grodzka, jest mądra, a Sobecka w dupsko włazi Rydzykowi, To już lepsza Grodzka, bo choć chłopem była, a nie żelazną dziewicą ojca Dajrektora Belzebuba Toruńskiego.

Temat:" Dlaczego tak obśmiewacie Annę Grodzką?" Ja nie obśmiewam i nie przyszłoby mi to nawet do głowy. Ale też nie oznacza to że popieram to co robi. Uważam że to biedny zagubiony mężczyzna, mający wiele problemów. Naprawdę szczerze mu współczuję,nie wiem sama co bym zrobiła będąc na jego miejscu ....To nie jest łatwa sytuacja. :( Fizycznie z medycznego i genetycznego punktu widzenia jest mężczyzną, zaś psychicznie czuje się kobietą . Pytanie czy posiada niewłaściwie ciało złączone z prawidłową psychiką, czy też prawidlowe ciało złączone z zaburzoną psychiką? Osobiście obstawiam to drugie. Zamiast robić medyczne ingerencje w ciało, na jego miejscu zaczęlabym od medycznej ingerencji w psychikę, bo większa jest szansa że to w niej tkwi problem a nie w ciele... Pan Grodzka-zdecydował odwrotnie. Wg mnie niezbyt logicznie. Czy więc jest mądry? Nie przypisywalabym mu takich cech...Ale już pomijając to-bardziej chodzi o zachowanie, wypowiedzi itd. To że ktoś ma problem z własną tożsamością płciową, to jedno, ale trzeba skupić się na tym co robi jako polityk. A to każdy może ocenić inaczej.

Gość cekamy na poradę eksperta
jakim jest nasza forumowa alfa und omega - Ostry Gracz :classic_cool: No napisz coś matołku, przecież widzę, że podczytujesz temat :classic_cool:

Gość p Z K M P und S K
z tego co napisałeś/aś, widzę, że nie widziało się żadnego wywiadu z posłanką Grodzką, żałosny ciemnogrodzie

I podobnie jak ktoś powyżej napisał,"zwisa mi to i powiewa"-to podpisałabym się pod tym. Bo osobiste problemy politykow to są ich osobistymi sprawami i mnie to nic a nic nie obchodzi (obchodziłoby -gdybym była jego przyjecielem, mogłabym go albo wesprzeć albo coś poradzić, ale tak? Skoro jestem obcym człowiekiem, to to nie jest moja sprawa po prostu.)I to nawet trochę zniesmacza, robienie z takich szczegółow życia osobistego sprawy politycznej.To takie wręcz wykorzystywanie tego do robienia kariery pt"o patrzcie jaki(a) jestem biedna,dyskryminowana" słabe to nieco.Liczą sie czyny i osiągnięcia polityczne a nie płeć czy tego rodzaju rzeczy. Mnie tam rybka czy Krzysiek to Ania, lub Ania to Wojtek. A niech sobie będzie i szejkiem arabskim, byleby nie wiodł kraju do ruiny.To tyle w temacie Grodzkim:)

Gość ktos slusznie przypomnial ze
mamy jedno zycie. Kazdy chce byc w nim szczesliwy i ma dotego prawo.Mysle,ze Grodzka jako facet probowala szczesci w milosci z zona, ale jej nie wyszlo, przeroslo ją. Idiotyczne stwierdzenie,ze zrobila to dla reklamy - byc odmiennym seksualnie w POlsce to naprawde ciezkie zycie, nikt dobrowolnie na to by nie przystał A co do polityki - nie znam dokladniejej prograu, ale nie zna tez programu innych. Wy[powiedzi ma rozsądne. Mysle tez, za jako "inna" ma wieksze zrozumienie dla wszelkich mnieszosci - czy to seksualnych, czy narodowosciowych, niepelnosprawnych itp. Alurta ktos taki jest bardzo potzrebny.

Gość p Z K M P und S K
najgorsze jest ,że ciemnogród na czele z kościołem katolickim, nie zauważa, że są różni ludzie, homoseksualni, aseksualni czy jeszcze jacyś inni. Niestety metoda zero-jedynkowa, to w informatyce się sprawdza a ludzie są różni........ już za czasów Hitlera próbowano inność wyeliminować, a świat do dziś jeszcze płacze w np Oświęcimiu

Drogi przedmówco Kościół dobrze rozróżnia, i wie że są różne zaburzenia -nie bój się, nikt nie stosuje metody zerojedynkowej (chyba że Ty w ocenie kościoła właśnie :(-bardzo to sobie wszystko upraszczasz i widzisz czarno biało. A tym samym rozpowszechniasz stereotypy nt KK. No ale to nic.Mniejsza z tym-Kościołowi to na pewno nie zaszkodzi. Z tym że ...nie bardzo wiem, co ma do tej dyskusji Kościoł? ratuj od powszechnego-czy jakoś tak, czy Twoja niezbyt kulturalna wypowiedz odnosila się do mnie? Myślę że nie, bo ja wyraznie napisałam ze zwisa mi tożsamość płciowa posła lub posłanki, oraz jego problemy osobiste, ale liczy się to co robi on politycznie.Czyli mdz innymi to jakie wprowadza (lub przyczynia się) prawa. Nie interesuję się ty kim on jest, jaki jest, to jego sprawa, ale interesuję się tym co robi jako polityk. ps nie wkurzają Was te torebki co caly czas się pchają na ekran ? wrrrrrr zjednoczmy sie przeciw torebkoooooommm;)

I jeszcze tak odnośnie Kościoła.To Kościoł zawsze apeluje o szacunek do każdego człowieka...Tak samo aseksualnego, jak homoseksualnego, czy trans, czy hetereo, każdej rasy, każdego wyznania, szkoda że nie wszyscy to rozumieja... Takie obraliwe słowa jak"pedalstwo" z całą pewnościa nie mają żadnego związku z KK-to tak dodaję dla jasności, bo ktoś może te rzeczy wiązać z kosciołem-a całkiem niesłusznie.

Anna Grodzka to skrajny męski dewiant. Ma prawo obcinać sobie jaja, bo to były jej jaja, ale mam prawo nazywać to dewiacją.

No z tym nie sposób się nie zgodzić. Z calą tą wypowiedzią się zgadzam, każdy ma prawo zaburzonym być, tak jak i każdy ma prawo to zaburzenie dostrzegać. Słowo dewiant jest określeniem medycznym, nie obrazliwym (tak sądzę) natomiast "pedalstwo"to już zupełnie co innego, to epitet. Moim zdaniem skrajna to jeszcze może nie jest , ale dewiacja owszem.Skrajna to np korzystanie z płatnego seksu (jeszcze przyjednoczesnym wyrażaniu pogardy dla usługodawczyń) pedofilia, kazirodztwo, to są moim zdaniem już dewiacje skrajne.

Gość troche wiedzy na ten temat
To tak naprawde Krzysztof Bęgowski. Zatwardzaly, sprzedajny komunista, ktory nie mial skrupolow za PRL-u w zamian za przywileje, ktorych nie mieli inni. Bardziej za to go nie lubie niz za to, ze obcial sobie jaja, przymocowal cycki i ubiera sie jak kobieta.

No z tym nie sposób się nie zgodzić. Z calą tą wypowiedzią się zgadzam, każdy ma prawo zaburzonym być, tak jak i każdy ma prawo to zaburzenie dostrzegać. Słowo dewiant jest określeniem medycznym, nie obrazliwym (tak sądzę) natomiast "pedalstwo"to już zupełnie co innego, to epitet. Moim zdaniem skrajna to jeszcze może nie jest , ale dewiacja owszem.Skrajna to np korzystanie z płatnego seksu (jeszcze przyjednoczesnym wyrażaniu pogardy dla usługodawczyń) pedofilia, kazirodztwo, to są moim zdaniem już dewiacje skrajne.

Gość troche wiedzy na ten temat
Widac, ze cale zycie mial/miala przetracony kregoslup moralny, wiec co mu/jej przeszkadzalo zmienic plec. Teraz ma maske emaptycznej, wrazliwej kobiety, ktora niby przesladuja. Niech sobei przypomni to kim ten czlowiek byl kiedys i kogo sam przesladowal.

Gość only truth
własnie!

Gość Eisis8theOne
10/10 Bingo!! W tym się właśnie manifestuje zakłamanie to charakterystyczne zakłamanie mainstreamu. W mediach a szczególnie w internecie robiąc potężne interesy w tym i polityczne daje się przy okazji przyzwolenie a kpiny,wulgarne żarty i pogardę wobec osób u jakich istnieją pewne ułomności. Są jednak jednostki czy grupy, które traktuje się niczym święte krowy. Czasem w ogóle nie można na ich temat wygłosić jakiejkolwiek opinii by nie zostać zaszufladkowanym jako cham,ksenofob,homofob i cholera wie jeszcze jaki "fob". To jest to charakterystyczne zakłamanie,które potrafi nawet świętego wyprowadzić z równowagi.