Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okijuhygt

Dlaczego tak obśmiewacie Annę Grodzką?

Polecane posty

Gość Eisis8theOne
I jeszcze jedno jak za postem wyżej. W tym kraju jest wiele tematów o nieco poważniejszych z którymi związane są problemy jakie dotyczą nas wszystkich bez wyjątku. I to tych oszołomów jakoś dziwnie goowno obchodzi.

każdy ma prawo być sobą jesli ona w wieku 50 lat uznała, że zrobi sobie operację - miała do tego prawo dlaczego tyle zwlekała? może chodziło o to by dziecko było na tyle duże aby zrozumiało i zaakceptowało? nie wiem wiem, że też jest człowiekiem, ma uczucia a mądrzą i wyzywają ją tylko te osoby, które nie mają w sobie ani odrobiny empatii i inteligencji emocjonalnej cieszcie się, że Was to nie spotkało - transseksualizm

a o tym czy ma być marszałkiem powinny zdecydować jej kompetencje i nie powinna to być decyzja podejmowana przez pryzmat jej transseksualizmu

Gość osobka.''
Od tego się zacznie .od przyzwolenia na marszałka ,potem ze geje , lezbijki bedą mogli adoptować dzieci.. itd..... Mnie Grocka tam nie przeszkadza jego /jej zycie . ale ja płące podatki jak milony z nas i z naszych pieniędzy sie utrzymują niestety I JA SOBIE NIE ŻYCZE ŻEBY KTOS Babo-chłop rzadził i ustalał ustawy ktore dotyczą mnie ...nas wszytkich ... fakt faktem rzą d mamy jaki mamy sami widzimy jak nam dogadzają a raczej dowalają ... ...mam wrażenie ze Polaczki tak myślą co niektorzy oczywiśćie .... bo w innych krajach tak jest to u nas tez tak musi być!!! a jak nie to ciemnota z Was jest ! .....jakieś zasady powinny być w które wierzymy, stosujemy ...pozatym jesteśmy krajem katolickim wierzacym itp ... tolerancja tolerancją .... mamy pare przykładów i ze w naszym kraju im ktos dziwniejszy czy głupszy tu moze byc przykład niby celebrytów ....temat rzeka ....

Gość ja nikogo nie obsmiewam
jej sprawa. Ale moim prywatnym prawem w demokratycznym (podobno) kraju jest mozliwosc uznawania tego za dewiacje ;)

Ja jej/jego nie szanuję bo mam za psychola i tyle. Nie szanuję tej osoby. Nie ma we mnie tolerancji dla dewiacji. Leczyć tych ludzi w psychiatryku a nie nadawać "równe prawa".

Gość yn.
Cwaniak oślizgły typ ,karierowicz .Oszukiwał 20 lat żonę. Cała ta jego przemiana w wieku 50 lat pachnie oszustwem .

Teraz właśnie leci program Liska na 2 ce-akurat pan Krzysiek-Ania siedzi i opowiada