Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

Gdyy faceci trzymali się jednej kobiety, to kobiet starczyło by dla wszystkich.

Polecane posty

Dobra panie(panów jakoś nie widzę:P), idę spać, dobranoc wszystkim.

Mnie by nie było miło, że mój facet tak się zachowuje. Wypadki się zdarzają. Ja ostatnio przy hamowaniu przeleciałam przez pół busa wpadając na gościa który stał na początku i jestem pewna, że nabiłam mu wielkiego siniaka łokciem. Też powinnam w zęby dostać, chociaż od razu przeprosiłam?

Gość KBK AK47
Co oznacza krótki bojowy karabin Andrieja Kałasznikowa typ 47 W skrócie AK 47, tak mówiło się będąc w kamaszach i Man41 ma rację. A do ciebie polskojęzyczny Zwiadzie, czy tam Zwidzie, jeśli język polski nie jest twym rodzimym, to jak przystało na "aryjczyka" niemiecki znasz? Bo nie wiem jak można pisać SZLAK / chyba w górach/, bo prawidłowo to SZLAG gerade aus Deutschesprache von Wort SCHLAGEN, czyli uderzać kmiotku. Więc ucz się pilnie baranie !

tania sensacja:) - znak naszych czasów :) oko wielkiego brata, springer , zwiad :) bedąc sobą bylibyście nikim więc rzucasz jakiś aryjski tekst i rajcujesz się jak inny leje w morde bo sobą nie przedstawiasz żadnej wartości. W realu przeprosiłbyś pana że niechcący by ci dziewczynę potrącił ręką:) a tutaj możesz pofisiować:) fisiuj kolego fisuij bo jakoś trzeba dowartościować własne ja

"tak Darker wciaz o niej myslisz, ale zyczysz jej wiecej bezrobotnych tepakow o czym to swuadczy?" ­ Świadczy o tym, ze zostałem przez nią zraniony i życzę jej aby w końcu tak dostała po dupie, że oprzytomnieje i zrozumie co zrobiła. Mnie się czepiasz a same siebie nie znosicie bardziej niż was jakikolwiek facet. ­ "ze niby nadal masz sentyment ale przez to, ze olala Ciebe to nie jestes w stanie zyczyc jej dobrze a przynajmnej nie do konca" ­ A co? Nagle to co sobie życzę ma magiczną moc spełniania się? Może jeszcze kartkę świąteczną mam jej wysłać? :D ­ "dlatego tak samo nie mozesz byc pewien ze bedac z nia nic by nue spowodowalo, ze jednak chalbys sie z nia rozstac lub tez ona z Toba" ­ To ona spowodowała. Nie trzęsienie ziemi, powódź, obcy ludzie czy kryzys finansowy z 2008 r. tylko ona. Jeśli ktoś dostrzega poświęcenie w byciu traktowanym przez osobę która nie jest mu/jej obojętna jedynie jako emocjonalny papier toaletowy to jego/jej sprawa. Tylko niech nie wymaga tego samego od innych.

zwiad Minty Man 41- Pisałeś że na kolbie w wojsku miałeś napis "Ak-47". Nigdy czegoś takiego nie napisałem !!Na kolbie kbk AK nie ma żadnych napisów fabrycznych.W przeciwieństwie do pana miałem w rękach kbk AKM ,AKMS,ban co najwyżej trzymał bejsbolową pałę :P lub co najwyżej kbkb wie pan co to takiego ? Pewnie nie ,bo raczej nie był pan w wojsku ,więc wyjaśniam Krótki Bojowy Kij Bambusowy :D.Posuwa się pan do kłamstw,więc jeśli mi pan coś zarzuca to prosiłbym o cytat,nie znajdzie pan takiego zdania bo ..NIGDY czegoś takiego nie napisałem.Uważam temat AK za zamknięty:classic_cool:

Gość KBK AK47
Co do napisu na kolbie, były na tych starszych z drewnianą kolbą. Pozdrawiam Man41.

KBK AK47 Co do napisu na kolbie, były na tych starszych z drewnianą kolbą. Pozdrawiam Man41. Przyznam że nie wiedziałem o tym ,takiego starego AK nie widziałem.Jednak nie jestem aż tak starym zgredem jak pisze pan BSA/zwiad :D Dzięki ,od mądrej osoby można zawsze się czegoś dowiedzieć :)

Gość wefefwfeww
Minty Man 41 mentalnosc dzieciaka biegajacego w krotkich majtkach i wrzeszczacego trata tata ta jak w piaskownicy nic nie jestes dojrzalszy od tego zjoba

Gość popycham tylko posty
.

Darker ciezko sie z Toba rozmawia:-O po 1 sie Ciebie nie czepiam bo twoje niespelnione historie milosne w zaden sposob mnie nie dotykaja stwuerdzilam jedynie fakty,ze po tylu latach nosisz w sobie jakas uraze i zyczysz komus zle-to Ty masz wiekszy problem niz ona co do tego, ze kobiety sie nienawidza to 1 slysze ja tam mam sporo kolezanek, kilka zaufanych przyjaciolek i nigdy nie zywilam nienawisci do jakiejs kobiety co najwyzej niechec a to ze i ona spowodowala, ze wam sie nie udalo nie jest dowodem na to, ze nawet jakby chciala z Toba byc to ten zwiazek by przetrwal, wiec nie wiem co ma piernik do wiatraka

Jak ktoś komuś źle życzy to potem to do niego wraca z dwukrotną siłą ;) poza tym ona pewnie nawet o tobie nie pamieta

moze pamieta, ale watpie zeby myslala zwlaszcza jak z kims jest

Gość darker dobrze gada
i tyle

Gość darker dobrze gada
Poza tym jestem ciekaw, jak wy byście się czuli gdyby tak silnie zaangażowali się emocjonalnie w związek z drugą osoba. Też przeżywalibyście.

co dobrze gada bo nie wiem co tu jest do oceniania w kategorii dobre czy zle:-O napisal co mysli i to tyle i w sumie tez mojego pytania nie zrozumial

darker dobrze gada- jesteś tak pewna/pewny tego co piszesz, że chowasz się za pomarańczowym nickiem :O Przeżywać można bo to ludzki odruch ,ale źle życzyć innej osobie to co innego. Dzięki temu wyszło jaki naprawdę z niego człowiek .

Gość nie upieke
,

Gość dzisiaj dla porzadnych
facetow nie ma za duzo fajnych porzadnych kobiet. wiekszosc kobiet w wieku 25 lat ma juz ponad 5 partnerow seksualnych :O

Gość ze zawsze znajda sie
facetow nie ma za duzo fajnych porzadnych kobiet. wiekszosc kobiet w wieku 25 lat ma juz ponad 5 partnerow seksualnych " x prawiczusiem zasmierdzialo:D

mysle, ze nie ma co tracic czasu na kobiete, ktora ma duzo bujniejsza przeszlosc od faceta. takie sa dobre dla babiarzy

poza tym prawiczek po 20tce pasuje do w miare ladnej, ale przecietnej, porzadnej dziewczyny, a nie jakiejs lali z dicho, ktora miala ponad 10 partnerow i spala z jakims wiesniakami z wlosami na zel

Gość ze zawsze znajda sie
:D cream to ty? :D

mam prawo wyrazac swoje zdanie i rozgoryczynie prowadzeniem sie wspolczesnych kobiet. dzisiaj nawet nie ma motywacji by sie o jakas starac. nie jestem rarytasem, zdaje sobie sprawe ze jak poznam kobiete, to ona tez rarytasem nie bedzie, a jak ktos nie jest rarytasem to takie rzeczy jak nieodpowiednia przeszlosc seksualna moga zwyczajnie sprawiac, ze mozemy nie miec ochoty starac sie o ta osobe

Gość IMO12395
1. Tamari - a Ty ładna jesteś? :classic_cool: ­ 2. Ty naprawdę sądzisz, że z BSA można racjonalnie i konstruktywnie porozmawiać? ­ 3. Odpowiedz (szczególnie na pierwsze pytanie). :classic_cool:

spadaj-odp na 1 przeciez pisalam z oferma i darkerem a nie BSA -odp na 2

Gość IMO12395
Tamari - odpowiedź numer jeden mnie nie satysfakcjonuje. :classic_cool: ­ A wcześniej, czy tam wczoraj pisałaś z BSA. Skąd ta naiwność ja się pytam i równocześnie się oddalam poza zasięg zirytowanych paznokci. :P