Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

Gdyy faceci trzymali się jednej kobiety, to kobiet starczyło by dla wszystkich.

Polecane posty

WomanInTheFog- Traktu mnie jak chcesz, chociaż się przyznałaś że się chciałaś podlizać. Ja za to zawsze jestem szczery i nie podlizuję się nikim, mam swoje zdanie i tyle, a ty widać idziesz za "tłumem". Tłum krzyknął aby go zlinczować i razem z tłumem idziesz linczować. Ale nie przejmuj się, bo u kobiet to normalne postepowanie że nie umieją samodzielnie myśleć i zawsze opierają się na opinni innych.

offerma i jestes w 100% pewny, ze maz twojej mamy i twoj ojcuec byl 1 partnerem z ktorym sue zwiazala? tak samo ze ona byla 1 dla niego? i masz taka dokladna wiedze na temat swoch ciotek itd? nie rozsmieszaj mniue poza tym pisalam juz Ci kiedys,ze kiedys rozwod byl dla kogos wielkiem wstydem i wrecz piblivczbym przyznaiem sie do porazki i nawet jak bylo bardzo zle to ludzie tkwili w zlych zwiazkach tak samo wiele kobiet wtedy nie pracowalo i na rodzine lozyl maz, wiec tez nie miala odwagi sie rozstac czasem warto nue patrzec na sam skutek ale przyjrzec sie przyczynom owszem teraz tez czesto ludziom nie chce sie starac, zdradzaja sie itd, o zwiazek trzeba dbac i siebie nawzajem szanowac, ale to obowiazek 2 stron a czasem jedna tylko sie stara i co wtedy ma byc z kims na sile? moze po to zeby taki jak zwiad nie nazwal jej szmata?:D

oj tam, zwiadzik jest jaki jest, łatwo go zirytować. Długo w ogóle myślałam, że to dzieciak i go trochę podpuszczałam (jak wszyscy chyba :P), ale w sumie z tego tematu wyszło, że to w sumie dość zgorzkniały, samotny człowiek. Chciałby kogoś mieć, a nie wie jak się za to zabrać więc się wścieka.

Moorland- Ja zawsze piszę normalnie, widocznie jedna "normalność" i u mnie pasuje a inna już nie. Ale to już nie moja wina, że tylko po części mnie lubisz.

Moorland: No widzisz, bo jak się atakuje, to wtedy zaczyna walczyć. Widać na próżno były moje rozmowy, bo i tak jak jest wściekły to dostaje się ludziom mu życzliwym.

Moorland- Mylisz się, na dziwki mnie stać, a paszteta nie chcę, do tego lubię samotność i wolność, więc mnie tam dobrze. Faceci mają dobrze,bo umieją sobie sami dogodzić i kobiety tylko pośrednio są im do tego potrzebne... Więc nawet w seksie jesteśmy samowystarczalni.

Gość yhrtyh
zwiad = BSA

"offerma i jestes w 100% pewny, ze maz twojej mamy i twoj ojcuec byl 1 partnerem z ktorym sue zwiazala? tak samo ze ona byla 1 dla niego?" x jestem na 100 proc pewien że nie była przed nim w żadnych "związku", nikogo nie "wypróbowała". dziadek by ją zabił chyba. no przecież to co mówi zwiad to powszechne poglądy były "w czasach moich rodziców". a teraz nagle powszechną rozwiązłość koniecznie chcecie nazywać "nowoczesnością" i twierdzicie że wszyscy powinni to akceptować.

seks przyrownac do zwalenia konia? no w sumie z braku laku mozna i tak

Gość do ziwad
pisałeś że jesteś nieśmiały i dlatego nie masz nikogo :D i że ci z tym nie jest tak dobrze. No ale kto z kimś takim by wytrzymał to ja nie wiem

"a czasem jedna tylko sie stara i co wtedy ma byc z kims na sile? moze po to zeby taki jak zwiad nie nazwal jej szmata?" x no wiesz, trzeba było mysleć wcześniej a nie dopiero po fakcie.

Gość SVRWBTRB
no zwiad gratulacje :D ile razy dziś swojego małego męczyłeś ?

Zwiad - ja cię ani lubię, ani nie lubię. Facet, ja cię nie znam, to ty tworzysz sobie jakiś dziwny obraz znajomości z anonimowymi nickami. a jak jesteś trollem to jednym z najzabawniejszych na forum :) A masturbacja to nie seks, nie wmawiaj sobie ;) 000000000 Fog - wiesz, ja długo myślałam, że to dzieciak jest. Miał fazę, że łaził za mną po tematach uparcie powtarzając, że mój facet jest impotentem, a zarazem gejem (wymyślił to jak dowiedział się, o brązowych oczach partnera), a ja zadaje się z "arabami" (???). Twierdził też, że był moim bliskim znajomym i ma zdjęcia moje i mojej siostry. To jest taki typowy, internetowy "hejter" - frustracje z życia wyładowuje w necie i nic nie poradzisz.

offema czyli wg ciebie np taka zelek ktora stracila dziewictwo po 20, byla w zwuiazku chyba ok 2 lat i teraz sie jej rozpadl bo cos nie wyszlo a zalozmy ze za rok bedzie w nowym i nawet niech bedzie juz na cale zycie to ejst rozwiazla bo nbedzie juz z 2? nie widzisz sam, ze to poprostu durne? i nazywane takic osob rozwazlym tak smao nak nazywane rozwazlymi laski ktora spi z 10 nowymi miesieczne jest lekko mowiac ne na miejscu? zreszta najczesciej okerslenie rozwiazla nie pada, tylko szmata itd a jaka masz gwarancje, ze Ty wiazac sie z kims zrobilbys to raz na zawsze? przeciez ludzie sie zmeniaja, nie da se mec 100% gwarancji ze to ta wlascuwa osoba na zawsze, to ze np twojej mamie sie udalo to dobrze, ale nie kazda czy tak samo ne kazdy ma to szczescue

oj offerma co to znaczy trzeba bylo myslec? nie wszystko da se przewidziec, nie wszystko zalezy od nas tez nie raz podejmowales decyzje i nie raz byly mylne takie jest zycie zwlaszcza jak juz pisalam nie mozemy odpowiadac za kogos poza tym zakochani maja czesto klapki na oczach, mysla ze cos u kogos zmiena, ze bedzie lepiej a jednak sie nie udaje i nie jest to ich wina do konca

"nie widzisz sam, ze to poprostu durne? " x no nie widzę. przecież nikt jej do łóżka nie wpędził. sama wiedziała na co się decyduje. planowała być jego żoną? nie sądzę.

Gość slalom Malejkum
zupelnie nie rozumiem dlaczego dyskutujecie z tym zjebem xxxxxxxx a ty fog nie rob z geby cholewy liczysz na wspolczucie, czy a to, ze ktos cie bedzie zatrzymywal matko tereso?

WomanInTheFog- Aha, czyli mam rozumieć że chcesz jakoś sznatażem wymusić abym był dupolizusem?

wiec nadal uwazasz ze taka co daje dupy co chwla nowemu i taka co ma 2 i z nimi jest w zwiazku jest rozwiazla? rownasz jedna z druga w tej sferze tak? nie mam wiecej pytan:-O jezeli kazdy mialby uprawiac seks tylko z kims z kim mialby 100% pewnosc ze bedzie cale zycie to prawiczkow i dziewic byloby tu 90% a nie powiedzmy 10-15

O to właśnie chodzi, że dziś laski od razu dawają dupy, a potem mówią że się pomylili. Jakoś nasze matki i babcie tak nie robiły, dawały w pewnych związkach i nikt ich szmatami nie nazywał. Ale w czasach gdy seks traktuje się jak sikanie , to trudno aby dziś pewne rzeczy nie nazywać po imieniu.

"i nie jest to ich wina do konca" x a czyją? nie wierz w bajki. gdyby traktowali te sprawy poważnie to by przy nich myśleli. ale jak się chce "próbować" to tak się to kończy. i daj spokój bajkom że "nie można było przewidzieć". to jest kwestia dokonanych wyborów.

zwiad: to nie szantaż, miałam odejść w piątek. Przedłużyłam swoją obecność tutaj niepotrzebnie. Nikt nie oczekuje że będziesz dupolizem, od jutra i tak nie będzie mnie tu więc nawet nie będziesz musiał być dla nikogo miły.

Gość prawikowi nie przetłumaczysz
no a czy laka sama uprawia seks ze sobą czy z facetem ? Dziś faceci są tak zjebani jak oferma czy BSA patrzcie na nich i takich szerokim łukiem omijajcie

nie odpowoedziales mi na pyatnie czy jestes w 100% pewien, ze wchodzac w zwiazek wiedzialbys ze to jedyna na cale zycie? prawda, jest taka ze nie mozesz tego napisac twoje poglady sa zwyczajne niezyciowe:) zwiad uwuerz,ze mam wuecej przyjemnosc z tego seksu nawet jesli jest bez miosc niz z walena konia jak Ty polecam swja droga, mniej frustracji bedziesz mial:) teraz wylewa sie uszami

"jezeli kazdy mialby uprawiac seks tylko z kims z kim mialby 100% pewnosc ze bedzie cale zycie " x czyli jednak zgadzasz się że to jest kwestia dokonanego wyboru. podejścia że idzie się do łóżka bo jest fajnie a czy coś z tego będzie to mniej istotne. no to co się dziwisz że potem padają takie słowa jak padają?

chyba faktycznie dam spokoj offerma ma taki charakter ze nigdy zdania nie zmieni, nawet jesli nie jest zbyt madre