Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elemelnka777

słowa a czyny

Polecane posty

Gość Elemelnka777

Mój facet codziennie do mnie dzwoni, opowiada jak bardzo mnie kocha. Ale w rzeczywostoscie widzimy sie raz na dwa tygodnie na dwie godziny, on nigdy nie ma czasy, zawsze ma cos waznego. Zamieszkac nie chce ze mną, choć oboje pracujemy i dobrze zarabiamy. Mieszkamy niedaleko siebie (ok 20 minut) Dla mnie to straszne, że mój facet nie ma potrzeby mieszkania ze mną ani, ani częstego spotykania się. Choć telefonicznie niby mnie kocha. CIężko mi z tym i chciałam się przez to rozstać, ale zapewniał ze to sie zmieni, ale poprawy nie ma. Zaczęłam rozumiec ludzi którzy zdradzają, a kochają. Jak bardzo brakuje im miłosci i czułosci na codzien i nagle pojawia sie ktos kto taka miłość lub czułość daje. Nie mam nikogo za jego plecami ani nie mysle o nikim ale jest mi ciężko a on nie moze tego zrozumiec

Gość Elemelnka777
Nie, na pewno nie.

Gość hnljkjdsz
on kogoś ma na bank. Ty o tym nie wiesz.

miałam podobnie...mieszkaliśmy jakies 60-70 km od siebie i widzielismy się raz na tydzien, nieraz 2 ale to ja częsciej jeździłam do chlopaka... kiedyś z dnia na dzień przestał odbierac pisac... a mojej siostrze kilka dni wczesniej pisal ze ma fajną kolezanke z ktorą mu sie zaczyna świetnie ukladac... chcial potem wrócic ale po tym jak sie okazało że był z nami dwiema przez jakis miesiąc... oddałam mu tylko jego rzeczy.

Gość Elemelnka777
Możliwe, że zauroczył albo zakochał się w kimś z pracy. Tylko po co mnie tak okłamuje o oszukuje. Jesteśmy prawie 3 lata razem.

Może uczucie jego do Ciebie sie troche wypalilo ale wie jak bardzo Tobie na nim zależy i dlatego nie wie co zrobic i jak z Tobą porozmawiac

Gość Elemelka777
Sądzisz, że powinnam po prostu zająć się swoim zyciem. Może i racja, wtedy jak go zostawię okaże się czy mu naprawdę zależy.

Gość Elemelka777
Boje się, kocham go, ale nie chce zeby mnie oszukiwał i dłuzej tego nie zniosę. Nie wiem co robic,

nie mówie żebyś go zostawiała.. chociaż hmmm sama nie wiem..:/ porozmawiaj z nim jeszcze raz.. powiedz że wg Ciebie takie życie kilka lat na jednym poziomie i jeszcze tak rzadkie spotkania sa bez sensu bo nie czujesz że jesteś w poważnym związku... nie masz wsparcia nie czujesz ile dla niego znaczysz

jak jemu wystarczy tak krótki czas spotkania.. to jakbyście mieszkali razem to co? uciekl by z domu po kilku godzinach? nie wyobrażam sobie tego..:/ on jest chyba jakiś taki obojętny... jest z Tobą bo jest i tyle.. takie mam wrażenie

Gość Elemelka777
Jak z nim rozmawiam to mowi, że mnie kocha ze wszystko sie zmieni, ale poprawy nie ma więc on mówi ze lubie sie kłócić bo dla niego jest wszystko OK.

to uświadom mu że nic się nie zmieniło... daj mu czas na jakieś zmiany załóżmy miesiąc 2 i powiedz że nie chcesz żesz żeby dalej tak było... jak zrezygnuje tzn że dobrze że po tym miesiacu sie przekonasz ile dla niego znaczy a nie np po kolejnym roku...:)

Gość tak.tak.tak.
Piszesz, ze jestescie juz 3 lata razem. Czy przez ten caly czas tak bylo jak teraz, czy kiedys bylo inaczej? I jesli tak, od kiedy sie to tak zmienilo?