Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xanka1555

mój chłopak mnie szantażuje pomocy;(

Polecane posty

nikt cię nie prosił o zdanie a wypierdalać to ty możesz xd przez neta taki cwany a w realu zażarty grubas ;/

Gość banan nanan
no to jak go nie chcesz rzucić to już nic nie możesz zrobić, możesz ewentualnie zadzwonić po psychiatryka, bo widać że wariat jakiś

Gość banan nanan
"nikt cię nie prosił o zdanie"- kochana, to jest forum, każdy może tu napisać swoje zdanie

Gość barnej
strasznie jesteś dziecinna - nawet jak na swój wiek...

Gość Darass
czy tym ze się pociął zrobił Tobie krzywdę?? bolało Ciebie?? a wię pierdol to i niech sobie robi co chce!! jak będzie Ciebie szantazował ze sie zabije to tez to pierdol... jego sprawa i tyle

Gość gtrhytjyukiyhtrhrth
każde z was potrzebuje opieki psychologicznej. To co piszesz (do autorki tematu) to jest sytuacja patologiczna.

"myślicie że cięcie się oznacza psycholi >? własnie nie" mylisz się, cięcie oznaczas poważne zaburzenia i potrzebę pomocy specjalisty

pomysł dobry, ale - 1) nie jedź sama pojedź z kimś dorosłym, 2) spotkaj się tak, aby on nie był przy tym obecny, 3) wykaż takt, nawet jeżeli trjego rodzice nie wykażą - to ich dziecko i mogą się zachowywać niewłaściwie pod wpływem emocji; 4) jeżeli obawiasz się spotkania z nimi, to napisz kulturalnego meila - na zasadzie martwię się o niego, a nie zabierzcie tego idiotę ode mnie

jesteście siebie warci.. i potrzebujecie specjalisty. "myślicie że cięcie się oznacza psycholi >?" nie. cięcie się jest normalne i naturalne :O

Gość A może to jest po prostu
Definitywnie powinnaś z nim skończyć? Jesteś młoda, uważam że na stałego partnera masz jeszcze czas.Nie możesz zadręczać się takim facetem. Nie dzwoń, ignoruj go, może wreszcie zrozumie że masz dość zachowania zazdrosnego faceta.Pewnie wyczuł Twoją słabość dlatego Cie szantażuje😠 Bądz zdecydowana i mądra,nie zwracaj uwagi na niego.Przekonasz się że da Ci wreszcie spokój.Życzę powodzenia w działaniu.Trzymaj się🌻

dzięki. a ty whedif się nie znasz i najlepiej się tu nie wypowiadaj widać że byłeś rozpieszczony . dla cb wszystko jest kolorowe nie życze ci tego co ja mam.

Gość wewettyyy
masakra dziewczyno, zachowujesz się jakbyś miała nie 17 lat a maksymalnie 14, zresztą ten twój facet to samo, oboje jesteście siebie warci...

"nie. cięcie się jest normalne i naturalne" tak, jeżeli dotyczy włosów albo pępowiny ;)

A co Ci rozum podpowiada? Jakieś przeciw albo za? Pamiętaj, że jak źle wybierzesz to będziesz żałować.

Gość GimgównoDOKSIĄŻEK
Gówniaro do książek bo za 2lata matura a Ty masz sieczkę w głowie. Wieeeelka miłość. Zostaw chlopaka i tyle w czym problem :] Jeszcze troche to facet zrozumie ze moze inne ruchać i z innymi być i nie bedie się ciął z tego powodu. Tak to jest zadawać się z prawiczkami:]

" dla cb wszystko jest kolorowe nie życze ci tego co ja mam." lol "dla cb wszystko jest kolorowe(...) " LOL:D:D:D i jeste kobieto;)

Gość dziewczyno:)
zadzwon na 112.powiedz ze chlopak podcal sobie zyly i obawiasz sie ze sie "wykrwawi".jak wsi w domu jemu i rodzicom narobia mu to odechce mu sie takich zabaw.dodatkowo takich "niedoszłych"samobójców wysyłaja na przymusowe badania do czubków.gwarantuje ci ze bedziesz miala spokoj. p.s ja tak zrobiłam i zadzialalo.

Gość GimgównoDOKSIĄŻEK
xanko a ja Tobie nieżycze tego co ja przeszłam począwszy od gwałtu wieku 5 lat po to co teraz robi ze mną były mąż chcąc odebrac mi największy skarb mojego życia. Problemy dopiero Cię dotkną . Bo te Twoje to nie sa problemy.