Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulina44455

czy w 15 dc moze wystąpić plamienie implantacyjne?

Polecane posty

witam. mam problem. miesiączki mam regularne 27 dni a staramy sie o dzidziusia. dziń mam 15 dc. czy mozliwe jest, że wystąpi plamienie implantacyjne? dzisiaj w pracy zauważyłam na wkładce brązowo jasne plamienie. nie było tego duzo no ale... prosze o pomoc...

Gość ty się postaraj o większy
zasób wiedzy ośle !!! w 15 dc chciałabyś plamienie implantacyjne przy cyklach 27 dni to ciekawe kiedy chcesz owulację może kurwa w 1dc ? teraz to masz co najwyżej plamienie około owulacyjne

po pierwsze weź sie wyrażaj... jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia na ten temat to sie nie wypowiadaj!

Gość plamienie okoloowulacyjne
A jezeli to implantacyjne mialo byc to musialby ci sie cykl skrocic i owulacja wystaopic jakies 7-9 dni temu.

Gość mamakaka
Witaj, to byo raczej plamienie okooowulacyjne, jeżeli przytulaliście się w tym czasie to masz szanse na ciąże w tym cyklu.

dziekuje za pomoc:0 czyli to plamienie okołoowulacyjne:) juz sie bałam że coś nie tak:):) niestety, przytulanie było w 10 dc... :( raczej nikle szanse... mój mąż wyjechał na 3 tygodnie na drugi dzien wiec szans na powtórzenie nie było:(

Gość baboszka
nie martw się, nie wolno się poddawać, ale też nie nastawiać że to już, teraz.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzupa
10 dc przytulanko to może być implatacyjne , nie musi ale może , kobiecy organizm różne figielki płata , czasem też może coś sie poprzestawiać, np owulka wcześniej itd.... a poza tym plemniczki też jakiś czas żyją.. paulina trzymam kciuki :D a długo sie starasz ? ja 12 cykli jak narazie

Witaj zzzzzzzzzzzzupa. od tego roku dopiero... wcześniej miałam poronienie samoistne:(:( ale nie poddaje się... przytulanko było w 10 dc więc minęło 5 dni... 12 cykli juz? mam nadzieje że w końcu ci się uda:) trzymam kciuki:)

Gość ayayya
Moje cykle sa bardzo nie regularne ale co okolo 21-22-23-24 dni mam okres. Kochalismy sie z mezem i zawsze kochamy sie bez zabezpieczenia z koncem w srodku. Prawie codziennie. I teraz mam 15dc i wystaplilo u mnie plmienie delikatne, boli mnie tez lewy jajnik i czuje rozpueranie w.dole brzucha takie dziwne uczucie. Temp mam podwyzszona. Zastanawiam sie czy moglo dojsc do zagniezdzenia, bo przy moich cyklach chyba mam owulacje w 9 dniu cyklu jakos...

Gość gość
Jest to mozliwe