Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bieciaaa

E-papieros a tycie?

Polecane posty

Gość bieciaaa

witam czy po e-papierosie sie tyje ? pale zwykle papierosy ale chcialbym przestac i jak narazie zobaczyc jak to jest z tym E-papierosem czy ktos to stosowal? czy od tego sie tyje?chudnie?

Gość BOBOX
a dlaczego masz tyć to tylko zwykła nikotyna

Gość .klik.
boże widzisz a nie grzmisz. nie wierzę, że istnieją tak tępi ludzie.

Gość gość
Potwierdzam Pale e-papierosa -fakt nie śmierdzę nie kaszlę ale kg przybyło i chyba wrócę do normalnych papierosów :(

przytyłaś? a ja chudnę... nie wiem od czego to zależy , może to zależy od liquidów jakie palisz? ja używam tylko Atmant , bo to nie jakieś cudaczne mieszanki, a ściśle wyselekcjonowane składniki , przebadane itd.. a Ty co paliłaś?

Gość gość
Po liquidach Tabaque nie przytyjesz :P Mnie się nawet udało zrzucić parę kg :)

Gość gość
Nie tyje się, kto naopowiadał takich bzdur to ja nie wiem. Palę e-papierosy i nie przytyłam w ogóle plusy są że nie śmierdzisz popielniczką i zęby Ci nie żółkną. A przytyć możesz bo żresz jak świnia i tylko dlatego ;)

Gość gość
Na mnie też działa to odwrotnie, jak mam ochotę na coś słodkiego wybieram słodki liquid np Foof waniliowy i przechodzi jak ręką odjął :P To takie oszukiwanie łaknienia.

Gość gość
Na mnie tak działają ONE, mają intensywne owocowe smaki :)

Gość hatol
He? Pierwsze słyszę o czymś takim. Owszem, miałam kiedyś problem po rzuceniu klasycznych papierosów, wtedy przytyłam, ale na elektronicznym? Nie rozumiem tego nawet. Akurat zmiana na elektronicznego była wyłącznie pozytywna - przede wszystkim nie miałam żadnych problemów z tymi zapachami ;/ Teraz palę fajkę Vilt - robi wrażenie.

Gość gość
Po przerzuceniu na e-papierosa w trzy miesiące utyłem ponad dwadzieścia kilo. Tak, tyje się i to potwornie.

rzucilem i nie jaram ze dwa lata. tyja tylko grubasy, pedaly, kobiety ktorym sie cwiczyc nie chce 🖐️

Gość gość
pierwsze słyszę... ostatnio przeszłam z tradycyjnych fajek na epapierosa kupionego na electro.pl i wcale nie tyję ani nie czuje się gorzej. Wszystko jest ok ;)

Gość gość
TAK przytylam i tyje nadal

Proszę o radę. Razem z mężem palimy. Moja córka jest w ciąży i powiedziała mi, że przez nas pali. Problem jest w tym, że nienarodzone dziecko cierpi przez tą sytuację a cała wina spada szczególnie na mnie. Jestem zdesperowana. Istnieje instrukcja jak rzucić palenie? Może być drastyczna ale niech będzie skuteczna…

Gość gość
Ja również przytyłam 10 kg ostatnio w 9 mscy a palę 3 lata e papierosa.... Być może ma to coś wspólnego z e papierosem..bo badania robiłam i nic mi nie wykryli zadnej tarczycy nic...

Gość gość
jasne. na parze wodnej sie upasłyście