Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Reneee

Dziwne strzelanie i b贸l w kr臋gos艂upie

Polecane posty

Go艣膰 Reneee

Witam, Mam problem z kr臋gos艂upem ( chyba), albowiem mam dziwne b贸le na samym dole kr臋gos艂upa. W miejscu gdzie 艂膮czy si臋 z biodrami, powy偶ej po艣ladk贸w, lekko na lewo od osi kr臋g贸w lub po 艣rodku. M贸j tryb 偶ycia jest zar贸wno bierny jak i aktywny. Czasem siedz臋 po kilka ( lub nawet kilkana艣cie godzin przed komputerem), ale r贸wnie偶 膰wicz臋 codziennie lub gram w siatk贸wk臋/ lub w pi艂k臋 B贸l ten wyst臋puje w momentach gdy: - le偶臋 p艂asko na ziemi i pr贸buj臋 podnie艣膰 biodra w g贸r臋 - gdy kr臋c臋 biodrami ( np. podczas 膰wicze艅 z "hula hop" - je艣li tak to si臋 pisze ;p b贸l pojawia si臋 gdy bardziej si臋 wygn臋 w 艣rodkowej cz臋艣ci cia艂a). - gdy siedz臋 przed komputerem d艂ugo i wstan臋 z fotela to czuj臋 ten b贸l - jak wstan臋 z 艂贸偶ka rano i id臋 gdzie艣 Og贸lnie podczas wi臋kszych ruch贸w lub nagi臋膰 cia艂a w okolicy bioder. Jednak gdy biegam, skacz臋 gram w co艣 itp. to raczej si臋 nie pojawia chyba 偶e przybior臋 akurat jak膮艣 nieodpowiednia pozycje cia艂a. Co to mo偶e by膰? Jak si臋 pozby膰 tego b贸lu, profilaktyka? Czy to niebezpieczne? Pytanie drugie odnosi si臋 do strzelania w kr臋gos艂upie. Gdy le偶臋 i podnios臋 brzuch w g贸r臋, zwykle co艣 mi strzeli g艂o艣no w kr臋gach (pojedynczy strza艂), czuj臋 si臋 po tym lepiej ( lepiej si臋 chodzi itp). Czy to ma jaki艣 z艂y wp艂yw na co艣? Oraz gdy wykonam obroty w lewo i prawo na stoj膮co ( takie bardzo naci膮gaj膮ce cia艂o w obie strony, z pomoc膮 r膮k) to strzela mi seriami w kr臋gach, te偶 czuj臋 si臋 po tym lepiej. Jak to leczy膰 i czy to co艣 z艂ego? Z g贸ry dzi臋ki Zale偶y mi na odpowiedziach bo nie wiem co mam dalej robi膰 z tym, aby nie by艂o gorzej ;/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Sarkazm
Mam ten sam problem :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach