Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agsik

chłopak się mną nie interesuje

Polecane posty

Gość agsik

kiedy zaczynam cos mówic to albo zmienia temat na taki co go interesuje albo milczy..to chyba nie jest normalne???

Gość BOBOX
czas szukać innego

Gość agsik
próbowałam kilka razy i za każdym konczyło się zapewnieniami jak mnie kocha i w ogóle..;o

Gość RaZR
A może to co mówisz jest nudne i mało interesujące? Nie każdy ma ochotę wysłuchiwać czyichś problemów emocjonalnych. Jak chłopak nie jest frajer to nie da zrobić z siebie poduszki emocjonalnej.

Gość agsik
no tak, bo ja mam z nim rozmawiać o samochodach tylko.. to wtedy będzie dobrze? chyba nie o to chodzi..jego tematy tez mnie czasem nudzą ale robie tak zeby mu nie było przykro

To wy w ogole nie rozmawiacie za soba? Strasznie mało napisalas i kiepsko idzie zrozumieć o co chodzi..

Gość agsik
hmmm, chodzi o to że jak on zaczyna coś mówić to jest spoko bo ja coś zapytam no jk w rozmowie, wiadomo, naturalnie, a jak ja chce o czymś pogadac to czsem sie nic nie odezwie.. dodam że nie jestem jakas desperatką i nie mówie mu o jakichs pierdołach typu że myłam naczynia i lakier mi odprysnął z paznokcia.. nie wiem czy zrozumiale :D

Gość agsik
czasem mam wrażenie że nie mamy o czym rozmawiać (no chyba że stane sie pasjonatką maszyn i samochodów xd)

No a teraz napisalas ze czasem To ze czasem zignoruje jakas wypowiedz to przeciez zycie, moze nie doslyszy, jest zamyslony; ja bym obrocila w zart i powtórzyła Piszesz ze czasem a zakładasz temat jakbys sie zastanawiala nad zrywaniem

Gość KTO SIĘ ZNA?
wiej! :)

Gość agsik
2 lata..

Gość agsik
uwierz że tez sobie mysle wtf w takich sytuacjach to wkuuuurwiające ..;/

Gość liiiii!!!
A kopnijże go dziewczyno puki czas, puzniej w imię wielkiej miłości bedziesz bawic JEGO dzieci a on i tak bedzie Cię miał w d...e ! Jak juz teraz tak jest to co będzie za 5,10,15 , 20 lat????? A wiesz... tego kwiatu , jest pół światu

Gość agsik
2 lata życia to nie 2 dni :( gdyby cały czas było do dupyy..ale czasem jest bardzo fajnie (jak sie tak zastanowic to tylko wtedy gdy mu sie chce...:()

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa1
:(