Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bernadetka 86..

co robić, czy to koniec już

Polecane posty

Gość bernadetka 86..

karmienia? Nie wiem czy zakończyć już podawanie synkowi swojego pokarmu, ma prawie 5 miesięcy a ja mam 50ml dziennie swojego pokarmu. Czy w takich ilościach przekarze dziecku przeciwciała?

wydaje mi się, że 50ml to całkiem całkiem, ja skończyłam jak już w zasadzie nic laktatorem nie dało się wyciągnąć (kilka kropel ledwie)

Gość hmmm,.,
skąd wiesz ile masz pokarmu? Laktatorem nigdy nie odciągnie się tyle ile wyssie dziecko

Gość bernadetka 86..
no ja sama nie wiem co robić, chce jak najlepiej dla dziecka, każdy w koło się śmieje z tych ilości teksty "to napewno się naje " budujące ..

Gość bernadetka 86..
dziecko nie chce już ssac, pobudziłam laktacje do takich ilości i ani rusz dalej, i co robić? starać się żeby dawać te 50 ml dziennie czy dać sobie spokój

Gość hmmm,.,
ja bym dawała bo to najlepsze mleko dla dziecka a dokarmiała mm np 2 razy dziennie jeśli jest głodny. A jak z wagą jego?

Gość nie rezygnuj....
dziecko na pewno więcej wyssie niż ty odciągniesz laktatorem. Dla dziecka to mnóstwo witamin i przeciwciał.

Gość bernadetka 86..
przybiera dobrze, jest na mleku modyfikowanym od pierwszego tygodnia życia, dopóki chciał pierś było ok, najpierw pierś później butla a od 1,5mca odciagam aby i to są takie marne ilości

Gość bernadetka 86..
czyli nawet takie ilości warto podawać ?