Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiepani8374

CO MYŚLICIE O IMIENIU KORNELIA?...

Polecane posty

Gość takasobiepani8374

dla dziewczynki? :) Jest tu jakaś Kornelia?

Gość krychaaa
mi osobiście nie bardzo się podobało, ale jak zobaczyłam córkę kolegi to mi się odwidziało ;-) poza tym mówią na nią Kora, Korusia ;-)

Gość rfefedddd
ja uwazam ze to zbyt egzaltowane i przesadzone imie, pelno jest teraz malych kornelii brzmi dziwacznie jak dla mnie mozna skracac kora -co przypomina mi imie psa lub nela - co z kolei jest juz innym imieniem .. bo w sumie skoro chce sie nazywac dziecko jak psa - to moze od razu nazwać je azor. a jak nela -to po co dawac kornelia - mozna od razu nela to imie krzywdzi dziewczynke tak mi sie wydaje bo mi sie nie podoba oczyiwscie jednak rzecz gustu

Gość ola_fasiola
nieladne :( wcale

Gość cóż.....
Kornelie są śliczne:)

Gość dcdcdrcdsesee
ale tak wlasciwie to ciezko wybrac teraz imie dla dziecka. na topie są ładne imiona - julia, oliwia itd. ale przez to ze są tak czeste i w kazdej klasie pewnie jest po kilka julek itd. to az sie skręca w srodku jak sie slyszy o kolejnej malej julce ;/ z kolei inni silą sie na oryginalnosc i wymyslaja dzieciom stare egzaltowane sztucznie napuszone imiona, ktore tez brzmią dosyc smiesznie. imiona tradycyjne i od lat popularne typu anna, malgorzata , justyna, marta.. tez sa w sumie juz nudne. naprawde ciezka decyzja mogliby dodac jakies nowe imiona, wymyslic haha np.. hmm... Jorga, Sema , Pidya, Cyba no.. ktos musialby posklejac literki w ladne dzwieki i wyszly by ladne nowe imiona. co wy na to?

nie wiem jak w Twoim otoczeniu ale w moim bliskim są 3 dziewczynki o tym imieniu i już mi w doope nie lezie:P taki sam boom jak kiedys był na Patrycje, Ole i Klaudie

Gość martyna7855
śliczne imię :) Kornelia i Weronika to najładniejsze imiona moim zdaniem oczywiście

Gość dziewczynka)))))))))))
mi sie podoba