Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peperomia

Trying not love you Only makes me love you more...

Polecane posty

Gość peperomia

kocham ale nie będę z nim. zbyt dużo różnic, materialnych, dotyczących wieku itp.... ale czyż to nie jest piękne ? kochanie bez wymagania wzajemności, miłość bez wiedzy drugiej osoby... w walentynki sie częsciowo ujawnie ale nie przyznam że to ja. nie będę mu burzyć w sercu, już wystarczającej ilości facetów naburzyłam... wystarczy. mogłabym go zdobyć, ale za bardzo go kocham, żeby go skrzywdzić.....

Gość peperomia
NAJEBAŁAM SIĘ i teraz widzę jakie to moje życie jest puste, nigdy nie chciałam pociągnąć czegoś dłużej tylko do zdobycia i usłyszenia KOCHAM CIĘ, a potem papa.... a on, on jest taki wrażliwy, powinien trzymać się od takich kurw jak ta z daleka, jestem śmieciem, zerem, przy jego osobie jestem i zawsze zostanę nikim, nie w sensie materialnym, ale gorzej, w sensie człowieka...

Gość klonimnopotencja
21:59:59 .

Gość peperomia
teraz po pijaku już wiem że powinnam być odilzolowana od facetow bo ich niszczę, uwodzę, zdobywam, a potem odrzucam... jestenm suką i najgorszym scierwem jakie może istnieć. wybrałam już most. teraz tylko czekam na ten moment.