Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

byłam na basienie i widziałam piękną, zgrabna dziwczynę z mężem, karmiła piersią

Polecane posty

" przeciez milosc do dziecka to inna milosc :|" ale Heloise w to nie wierzy. i nie uwierzy.

tak, inna....więc czemu ludzie wynoszą ją na piedestał? są tez onne rodzjae miłości i co? miłość to miłośc i już. nie ma lepszej ani gorszej...

whedif- a dlaczego Ty uważasz, że nie uwierzę??? przecież ja to między innymi powtarzam do usranej śmierci na tym forum, że to coś innego. ale skoro inaczej, to jak porównują? jakimi kryteriami dokonuje się poorównania delfina do jabłka? slucham. czas, start.

Wybaczcie, ale ja nie czuję się kompetentny w prawach wielkiego idealizmu

to jak inna, to nie możesz porównać :-P jabłek nie dodajesz do gruszek czy coś w tym stylu i czemu założyłaś na erotycznym?:D

hahahaha, nie wiedzialam, że na erotycznym, nie wiem jak to się stało, hahahaha!!!! whedif- lubę cię, prosta logika

,,wkurza mnie jak kobiety piszą, że dziecko jest zawsze na pierwsyzm planie'' Tak to jest, ze kazdego coś tam wkurza.;) Mnie np. gdy dla kobiety chłop jest ważniejszy, od własnego dziecka...