Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szymon z Małopolski

Mam fajną żonę ale w łóżku to porażka.Co robić ?

Polecane posty

,,o samo zdrada. Co to jest zdrada? Ze bzykniesz sie z kimś innym?'' Zdrada, to złamanie umowy.

No wiedziałem że ktoś poda taki przykład. Ja kocham syna i go nie pożądam :-) Wiesz dobrze o czym mówię. Pożądanie bez miłości istnieje. Miłość między dwojgiem kochanków bez pożądania nie istnieje.

Jak sie kogoś kocha to się go nie krzywdzi dla sprawienia sobie frajdy...

Gość cxtbvbkmh
Mowa o partnerach idiotko :O

Androgen, kocham mojego faceta, uwielbiam go. Chcę z nim założyć rodzinę, mimo że w łóżku idealnie nie jest.

Kocha kocha kocha. Po kilku latach to słowo zmienia znaczeni. Kocham, nie krzywdze. Nie mówie o wszystkim. Sam nie chce wiedzieć.

To nie miłosć. To wygodnictwo. Miłość to też poświęcenie, a czasem wyrzeczenie...

No i uważasz, że zawsze będzie tak różowo? Poczekaj parę lat to zobaczysz czy nadal będzie wszystko OK :-) Ja już przeżyłem jedno małżeństwo z nieudanym seksem. I wiem, że jeśli temperamenty kochanków się różnią, to zacznie to w końcu bardzo ciążyć, prędzej czy później i urośnie do problemu który trudno będzie rozwiązać.

To pojęcie się zmienia. Twoja def jest romantyczna. Ok. Nie neguje jej. Ale są jej różne definicje.

Nie jest różowo. W łóżku lepiej mi było z byłym. I co mam się zacząć puszczać i robić w wała ukochanego faceta, bo...?

Pewnie w oczach 90% kobiet jestem wielkim ch...em. Mówie jak myślę. Wiem że takiego myślenia wiele osób się wystrzega.

A ja myślę że się mylisz. Moje zdanie. Miłość a zauroczenie to inne bajki :)

Staram się nie oceniać ludzi, ale nie lubię manipulowania pojęciami. To nie plastelina, zeby lepić w dowolną stronę. Do złego wyboru też kazdy ma prawo.

Kiepska taka miłość, polegająca na eksploatowaniu ,,ukochanej'' osoby i robienia z niej idioty/tki

To nie jest manipulowanie. To jaka jest def danego pojęcia zależy głównie od tendencji czasów w jakim żyjemy.

I tu już Androgen mi nie odpowiedział.:D Bo wam odpowiada otwarty związek, ale z waszej strony. Gdy partnerka otwiera, robi się przeciąg.:P:D

Gość agnes34
Jestem mezatka od 9 lat i kocham sie z mezem zwykle w weekend, rzadko w tygodniu. Moj maz twierdzi, ze jemu to wystarcza ja moglabym czesciej ale nie zawsze on ma ochote (jest dyrektorem duzej firmy i ciezko pracuje, wieczorem pada ze zmeczenia). Nasz sex jest bardzo zmyslowy i namietny zawsze ubieram sie w sexsowna bielizne . On twierdzi, ze jestem fantastyczna i w pelni go zaspakajam. Ja poprostu lubie sex i podnieca mnie gdy maz jest zadowolony i podniecony. Ja nie zawsze mam orgazm choc maz bardzo sie stara . Nie ukrywam, ze moje fantazje siegaja bardzo daleko...

agnes34 - poszukaj sobie kochanka i z nim realizuj fantazje...skoro mąż taki zapracowany

Gość agnes34
Nie potrafie sobie wyobrazic takiego ukladu, w domu maz, ktorego kocham i dzieci a po drugiej stronie miasta kochanek z ktorym laczy mnie tylko sex. Zycie w ciaglym klamstwie i strachu. Zadawalam sie tym co jest albo radze sobie sama ...;-)

Androgen nie odpowiedział, bo nie siedzi na kafe 24/h :-) Aneta, nie chodzi o to, by się puszczać, walić w rogi przy byle okazji. Jesteś z nim szczęśliwa, to bardzo fajnie. Myślę jednak, że kiedyś zacznie Ci bardziej doskwierać ten brak. Zaczniesz fantazjować, będziesz odczuwać coraz większą frustrację. I zacznie się ciekawość i myślenie, co by było gdyby... A jeszcze gorzej będzie, gdy pojawi się ktoś, kto pobudzi mocno Twoją wyobraźnię i przestaniesz nad sobą panować? Nigdy nie wiesz co się stanie w przyszłości. A kobieta spragniona realizacji fantazji jest skłonna do różnych nieracjonalnych zachowań. Tak samo jest oczywiście w przypadku mężczyzny :-) I jest jeszcze jeden czynnik. Życzliwa koleżanka, która zacznie opowiadać jaki odjazd miała z kochankiem i to zapewne pojawi się w momencie, gdy Ty będziesz po 10 latach małżeństwa i nudnego seksu :-)

Gość agnes34
Androgej a to Ty nie jesteś ten co jednak lubi zaglądać młodym chłopcom w odbyt ? To Ty udzielasz im rad żywieniowych na znanym portalu sportowym, w zamian za możliwość pogrzebania im paluszkiem w pupci ?