Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornelia866

jaki wozek kupilyscie ostatnio ??szukam dla mojego ..

Polecane posty

Gość kornelia866

dziewczyny jakie wozki teraz sa modne?wlasciwie chodzi mi o dobry widzialam jeden nazywa sie peg perego pliko podoba mi sie ze latwo sie go sklada , jest lekki. nie potrzebuje pompowanych kol podoba mi sie ze sa zwrotne kolka.. moze cos poradzicie?

On ma kółka jak spacerówka. W zimie to będzie tragedia, tak samo na krzywych chodnikach.

Gość ja mam na pompowanych
ale taki 3 w 1 i mimo ze kola sa duze to bardzo zwrotne. aż się zdziwiłam, ze takie duze kola mogą sobie tak swietnie dawac radę ze skręcaniem praktycznie w miejscu.

Słuchaj najlepiej jak pójdziesz z mężem do różnych sklepów i zobaczysz jaki wózek Ci pasuje. Jeśli nie chcesz kupować tak drogiego wózka w sklepie to i tak idź tam, zobacz jaki Ci pasuje i wyszukaj go na Allegro bo jest na 100%. Odradzam wózki 3 kołowe. Najlepiej jak kupisz wózek wielofunkcyjny. Bynajmniej moja siostra taki kupiła i jest zadowolona. Najlepiej by było gdyby wózek miał mocne koła, nie plastikowe, pojemny kosz na zakupy, regulowaną rączkę, możliwość ustawienia gondoli przodem jak i tyłem do kierunku jazdy. :) Zaraz spróbuję znaleźć jakieś fajne to wyślę Ci linki :)