Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pallllalama

Wezcie juz przestancie z tymi Muzulmanami.

Polecane posty

Gość pallllalama

Naprawde az zal czytac, oni sa taka sama mniejszoscia jak i Polacy, wiekszosc z nich siedzi cicho, pracuje, skupia na sobie i swoich rodzinach, tak jak i Polacy. Jest paru idiotow, tak jak i wsrod Polakow (ciagle sie czyta o tym, jak np. Polak torturowal zabil starszych sasiadow Anglikow, inny Polak zwiazal i zakopal zywcem narzeczona itd). I to ma niby znaczyc, ze wszyscy Polacy sa tacy? Niektorzy muzulmanie zyja we wlasnych gettach i kultywuja swoja religie i zwyczaje, inni sie asymiluja, tak samo jest z Polakami. Nie robmy wiochy i juz skonczmy z tym rasizmem na dodatek w nieswoim kraju! Tak na marginesie, w Polsce istnieje od XIV wieku spolecznosc muzulmanska (Tatarzy) i zawsze mogli swobodnie wyznawac swoja religie, co powinno byc powodem do dumy dla naszego kraju.

Gość tyle co pod gruszą
pytanie pomocnicze: kto posłał polska armie na bliski wschód i PO CO?

Gość a po co ?
nastepna ktora dala sie wydymac ciapakowi. Ile was jeszcze tym szmat tam w anglii ? Pieeerdolcie sie ale tych w kolorze gowna kawalerow i potpmkow nie sprowadzajcie do PL.

Gość vivivuuum
No przepraszam ale ja się tych fanatyków po prostu boję. Nigdy nie wiadomo co strzeli do głowy. Weźmie kwas i obcą osobę obleje bo mu się nie podoba jak się ubiera. Już za dużo takich przypadków. Powinni być wdzięczni że nie muszą zdychac w Pakistanie czy innym syfie. I siedzieć cicho.

Gość pallllalama
NIe mam faceta muzulmanina ani zadnego innego "ciapaka". Fanatykow nalezy sie bac, to prawda, ale fanatycy sa wszedzie gdzie jest religia, takze wsrod katolikow. Tolerancja i wzajemne uszanowanie sa jedynym sposobem na to, zeby zyc w pokoju.

Gość a po co ?
slyszalas zeby fanatyk katolicki w imie Jezusa rozpierdolil dom czy wyjebal caly autobus w imie Boze ? Pieerdolnij sie w czolko i nie porownywaj, debilowata.

Gość vivivuuum
Wiesz co? Najgorsze co mnie spotkało od fanatycznego chrześcijanina to to że jakiś pan stojący pod stacją metra krzyknął : usmiechnij sie, jezus cię kocha. A od muzulmana? Szlam kiedyś z imprezy, wiadomo w sukience, to szła banda facetów w szmacianych sukienkach i zostałam wyzwana od dziwek. Potem mój dom został obrzucony jajkami. Dostawalam groźby od innego skrzywdzonego ciapaka bo nie mogl przebolec że go nie chciałam. Oczywiście na koniec powoływał się na Allaha i życzył mi śmierci bo jestem białą niewierna. To banda idiotów.

Gość jatakajatakamhd
mówi się 'nie porównuj' idiotko...

Gość vivivuuum
Aha i nie ubieram sie wyzywajaco. To była maxi dress...ironia jest taka że tamci debile też mieli maxi dress na sobie :D

Gość pallllalama
Slyszalam za to o fanatykach Jezusa, ktorzy w imie Boga popelniali grupowe samobojstwo, razem z dziecmi. To, ze niektorzy sa fanatykami nie daje nam prawa osadzania milionow innych ludzi, ktorzy chca po prostu normalnie zyc.

Gość jatakajatakamhd
bo taka prawda, niewierne jesteśmy i nie ma co kryć a swoją drogą jak byś oceniła kobietę która w srodku nocy wraca skądś naga? dla nich nasze stroje sa bardzo prowokacyjne, są przyzwyczajeni do innego stylu, wiadomo... poza tym te Polki które wyjeżdżają tylko po to żeby się z takim Arabem przespać? ja się nie dziwię że tak myślą... :O

Gość jatakajatakamhd
fanatycy Jezusa, to może nie ale przeróżne sekty w naszym kraju? Polska to taki sam kraj, jak każdy inny i taka prawda zawsze się znajdzie jakiś świr

Gość jatakajatakamhd
aha - i żeby nie było - nie sugeruję że byłaś naga to tylko porównanie my w wyzywających seksownych strojach to dla nich jakby nagie jesteśmy oni mają te swoje szmaty i nie ma szans zobaczyć tak ubraną kobietę na ulicy jak u nas

Gość pallllalama
Moze dla niektorcy, ale osobiscie znam mnostwo muzulmanow, ktorzy niczym nie roznia sie od innych narowosci i to wlasnie ci krzyczacy Polacy nie mowiacy slowa po angielsku wygladaja przy nich zacofanie. Moja kolezanka jest muzulmanka, nie nosi burki, pali papierosy, pije alkohol, spotyka sie glownie z bialymi facetami, jej brat ozenil sie z Anglieka, ochrzcili syna. Oboje wychowali sie w UK, choc ich rodzice pochodza z Bangladeszu. Inny facet, Arab w mojej pracy, mam ojca muzulmanina i matke chrzescijanke. Muzulmanie sa jak i chrzescijanie, niektorzy ortodyksyjni, niektorzy wierzacy, a inni sa nimi z nazwy lub pochodzenia.

Gość pallllalama
Przepraszam za literowki.

Gość a po co ?
@ jatakajatakamhd nie porownywaj tez jest prawidlowo szmato ciapacka

Gość fazaszvaza
jatakajatakamhd "dla nich nasze stroje sa bardzo prowokacyjne, są przyzwyczajeni do innego stylu, wiadomo..." :O Zwisa mn czy oni sa do innego stylu przyzwyczajeni czy nie. Dopoki jestem w Europie moge sie ubierac po europejsku a zadnemu smiuerdzacemu ciapakowi nic do tego. Ja nie jestem przyzwyczajona do facetow w sukienkach i bab w workach na ryjach a musze to znosci i to w Europie. Do nich nie jezdze, mam ich w dupie ale nie pozwole aby smierdzaca banda zwierzat dyktowala mi w co mam sie ubierac, dopoik to oni mieszkaja w Europie a nie ja w ich zasmierdzialych, bez cywilizacji kraikach.

Gość fffffffffffffffjjjjjjjjjjj
Zwisa mn czy oni sa do innego stylu przyzwyczajeni czy nie. Dopoki jestem w Europie moge sie ubierac po europejsku a zadnemu smiuerdzacemu ciapakowi nic do tego. Ja nie jestem przyzwyczajona do facetow w sukienkach i bab w workach na ryjach a musze to znosci i to w Europie. Do nich nie jezdze, mam ich w dupie ale nie pozwole aby smierdzaca banda zwierzat dyktowala mi w co mam sie ubierac, dopoik to oni mieszkaja w Europie a nie ja w ich zasmierdzialych, bez cywilizacji kraikach. 1 1 Reprezentujesz ten sam poziom i sposob myslenia co ci religijni fanatycy. Ksenofobia, brak kultury, obycia, pewnie i wyksztalcenie szwankuje? Smierdzaca banda zwierzat... no tak. Baw sie dobrze. Samsara :D

"to tylko porównanie my w wyzywających seksownych strojach to dla nich jakby nagie jesteśmy" Takie coś mnie powala. Ok jakoś toleruje to że są muzułmanie w tym kraju, to że chcą jedzenia halal, to ze w piątki muszą mieć wolne, albo chociaż chwilę na wypad do meczetu, chodzę na paluszkach aby państwa nie urazić, aby czegoś nie powiedziec o swinkach których tak nienawidza...a oni jeszcze beda się za przeproszeniem wpierdalac w moje życie i jak się ubieram???; nos w swój sos a jak nie to wypad do swojego pięknego kraju ( musi być tam cudownie skoro chcą zrobić tu to samo :/ ).... Ps. Sukienka do kolan to też pewnie strój wyzywajacy? No tak, przecież kobiety nie mogą nosić takich rzeczy bo na ulicy jest szansa ze miną jakiegoś niedolege który na widok kostki sie obslini i będzie miał grzeszne mysli :(

Gość karolinka babalinka
U mnie w pracy jest zulmaninow, w piatki na lunchu chodza sie modlic, maja do tego specjalnie wydzielone miejsce. Zupelnie mi to nie przeszkadza, zawsze robia to na lunchu wiec w pracy tez to nie przeszkadza, tak poza tym to ta sa bardzo fajni faceci, jeden jest managerem, ma pod soba 3 departamenty i on sam nigdy nikogo nie dyskryminuje ze wzgledu na pochodzenie czy religie.

Gość xbabez
Mój manager też jest muzulmaninem ( a dopiero teraz się dowiedziałam bo był taki...normalny), zareczony z Europejka. I akurat jego lubię. Jest jeszcze paru facetów z Maroka którzy sa naprawdę super. Wszyscy mają żony bez żadnych chust, chodzą potańczyć na imprezy bez alko ale zawsze super się z nimi bawi.Ale np przez 10 lat pobytu tutaj poznałam więcej tych złych muzulmaninow niż tych dobrych więc uważam ze jak ktos nie chce się dostosować do zwyczajów kraju w którym przebywa to powinien robić WYPAD.

"oni sa taka sama mniejszoscia jak i Polacy, wiekszosc z nich siedzi cicho, pracuje, skupia na sobie i swoich rodzinach, tak jak i Polacy." xx A czy Polacy za granica (obojetnie jaki kraj) calymi grupami urzadzaja manifestacje i krzycza do kobiet, zeby sie przywoicie ubraly? Czy Polacy chca od brytyjskiego rzadu aby im polskie rzymsko-katolickie koscioly budowano?

Gość do Azjatycka Pani
Jakie manifestacje konkretnie? A ci z muzulmanskiego patrolu to byly chyba ze 2 osoby, ktore oficjalne zrzeszenie muzulmanskie potepilo.

Gość masz wyzej linka o jaka
manifestacje chodzi:O az tak ci egzotyczny kochanek zawrocil w glowie?:O

Gość wezcie juz przestancie
Dlaczego kazdy, kto napisze cos pozytywnego o muzulmanach juz musi miec arabskiego kochanka? NIGDY NIE PRZESPALAM SIE Z ZADNYM MUZULMANINEM.

Gość Do pallmalla
A od kiedy Ty jestes taka humanitarna? Z tego co wiem to nie zle kiedys jechalas po pewnej lasce z USA!chipokryzja

Ktoś tutaj zalatuje hipokryzją.Jak ja pisałam o muzułmanach, że ich nke trawię, to wielkie krzyki były, a teraz sama jest przeciwna.