Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comitam

powrót nastolatka do domu

Polecane posty

Gość comitam

o której godzinie, waszym zdaniem 16 latek powinien wracać wieczorem do domu w tygodniu i w weekendy?

Gość no wlasnie ja tez to
o 22giej, od czasu do czasu moze i nad ranem ale nie codziennie:D

Gość radykalna i szczera
W ciagu tyg.kolo 20 a w wekendy 22,moja nastolatka taki ma nakaz i musi sie tego tzrymac bo inaczej szlaban na neta :)

Gość radykalna i szczera
A chcialam dodac,ze moja ma 17 lat,do 15 roku zycia musiala byc w domu niezaleznie czy to w srodku tyg.czy w wekendy o 19

W tygodniu o 22, w weekendy o 23. Wszystko zależy jakie masz dziecko, jeśli dobrze się uczy i od razu po szkole odrabia lekcje, czyli kończy swoje obowiązki to normalne, że możesz pozwalać mu na więcej. A jak masz gówniarza nieuka, to 20 i w domku

Do mnie rodzice zaufanie mieli bo nie robiłam głupstw.Potrafiłam się dobrze bawić be alkoholu,fajek czy narkotyków. W czasie szkoły do domu wracałam do 22 a weekendy wtaszczyło powiedzieć -gdzie idę i o której wracam by rodzice się nie martwili.

Gość ciups
radykalna - współczuję Twojej córce :o ja o 20 wracałam do domu jak miałam 10 lat. 17 latka o 17 w domu? niezły wstyd przed koleżankami. Ło matko ja w tej wieku wychodziłam na nocne imprezy, ale rodzice zaufanie mieli nigdy nie wróciłam pijana itp...

Gość gość
a ja to bym najchętniej chciała żeby to się wyprowadziło i przestało zatruwać powietrze, była fajnym dzieckiem ale teraz to jest beznadziejna i nie mam zamiaru z tym walczyć, zrobiła się beszczelna, nie interesuje się ani swoim pieskiem ani rodziną więc mnie też nie interesuje i albo się czegoś nauczy albo niech spada , nie będę na kolanach prosić jej o sekundę uwagi , nie będę nadskakiwać , uważam , że jej też powionno zależec na rodzicach a skoro nie więc oznacza, że resztę życia spędzi w innym towarzystwie, to jest moja drugacórka , pierwsza była zawsze taka sama w stosunku do rodziców, owszem jestem pewna , że często się nie zgadzała z nami ale poprostu nie robiła tak jak chcieliśmy i koniec , relacja jednak zawsze była i jest fajna..ale ta to sobie normalnie nas zniechęca do siebie , nie ma kłótni ale też nie obchodzi mnie zbytnio czy jadła i co sobie mysli, niedawno byłam bardzo chora , poprosiłam o herbatę z cytryną, powiedziała, że nie zrobi bo nie jest służącą...jeszcze ktoś ma jakieś pytania? uważam ,że nie zasługuje na uwagę i co odczuwam ,że coraz mniej o niej myslę...wiem ,ż etemat jest inny ale nie miałam gdzie tego napisać...

Gość gość
gość wczoraj Zapomniał wół jak cielęciem był. Może ona w ten sposób woła o uwagę, taki trudny wiek.