Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość don diego maradona

Prace domowe sa obowiazkiem kobiety zapamietajcie to sobie

Polecane posty

Gość don diego maradona

Kobiety zostaly wypchniete do pracy poza domem, zeby odciazyc finansowo faceta, a nie po to, zeby facet wykonywal ich obowiazki domowe. Jedno z drugim nie ma nic wspolnego. To wiele czasu nie zajmuje i kobieta jak wraca z pracy, to potrafi sie raz dwa z wszystkim uwinac, poza tym ma tez weekendy. Wiele kobiet sobie doskonale radzi jako zony, wiec nie przesadzajcie

To nie wykonuj obowiązków domowych. Wykonaj swoje - sprzątanie czy gotowanie czy jak tam się podzieliliście po połowie :D

Gość don diego maradona
:classic_cool: pytanie za 100, kto jest autorem tego cytatu? (właściwie parafrazy lekkiej)

i oprócz tego Maciuś uważa że kobeita ma pracować i zarabiać minimum 40% tego co facet :D:D🖐️ powodzenia w szukaniu żony :D:D

Gość don diego maradona
każdy prawdziwy konserwatysta tak powie:classic_cool:

Gość kokospoko123
jak facet nie chce wykonywać obowiązków domowych to te "niezorganizowane" kobiety biorą ekipę sprzątającą i mają problem z głowy. u nas popularna jest ekipa Błyszczy, faceci nie mają w tej kwestii zupełnie nic do gadania, babeczki mają czas dla siebie no i czyste mieszkanie :)

Gość bieddnna.
ja sprzatamw domu sama, bo moj facet pracuje duzo wiecej niz ja. No i on placi za wynajem, a ja wydaje kase glownie na swoje potrzeby.