Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość need sunshine23

odezwał się po 2miesiącach

Polecane posty

Gość need sunshine23

odezwał się do mnie po 2 miesiącach. znajomosc była półroczna, ale iskrzyło na 400 km,bo tyle nas dzieli. zerwał, bo stwierdził,ze miłosc na odległosc nie ma sensu. przez 2 lata utrzymywalismy kontakt, ale ja to w koncu zerwałam, bo bolało mnie to, ze jest ale nie ze mna. odezwał sie po dwóch miesiacach i znowu sobie robie nadzieje :/

Gość need sunshine23
up

Gość skakalalamammamamasd
pewnie mu z kims nie wyszlo, znow ci zrobi nadziej i zamilknie :O olej go

Gość hitsezonu
odezwał się tzn co? "jak tam u ciebie?" bo ja na takie coś nie robiłabym sobie nadziei :D

Gość need sunshine23
"dobranoc kotku" - sms o 5 w sobote - strasznie mnie wkurzył, bo zabalował i sobie o mnie przypomniał, jak bylismy ze soba to oczywiscie odpisywałam, ale teraz to po co? "czemu nie odpisujesz?" " martwie się" "widze Twoja kopie, szkoda ze to tylko tania podróbka" "echh" - to mi pisał ja się dawno okresliłam, ze go kocham i nie wyobrazam sobie przyjazni z nim bez milosci i że nie potrafie tak dłuzej, powiedział, ze szanuje moja decyzje, ale on mi nic wiecej nie moze dać, bo to skomplikowane i tyle. owszem nasza relacja była bardzo skomplikowana i wymagałaby wiele wyrzeczen, ale ja jestem na to gotowa, on nie był.

Gość skufhwifuh
ruchac mu sie chce,uwierz u mnie byłlo tol samo az go polstraszyłam policja i dał sobie splokoj a tak co raz sie oldzywał i byłlo chgwile ok potem spotkanie seks miłllo miłlo plotem znowu millczenie itp cały czas..wrararrrrrrr az sie trzese

Gość need sunshine23
chyba nadal ma dziewczyne, wiec słabo ja widze sens w szukaniu dziewczyny do ruchania 400 km od miejsca zamieszkania.. tym bardziej, ze nie jest brzydki, więc nie ma z tym problemu.... chociaz z drugiej strony mysli, że przyjade, bo kocham.... :/ tylko on dobrze wie, ze mam zasady i nie pozwole sobie na cos takiego i zawsze jak zerwe kontakt to on pierwszy stara sie go ponownie nazwiązać...

Gość need sunshine23
hmm ze 20, w tym kilka dni 24h na dobę, ale zaiskrzyło od pierwszego dnia

Gość need sunshine23
ja się chcoałam przeprowadzić, no ale jak widać, on swtierdził jak Ty i teraz takie zwracanie dupy....

czemu nie chcesz sie wyprowadzic do innego miasta do niego albo na odwrót do Ciebie ?

Gość need sunshine23
ja chciałam, ale musiałam skonczyc studia i miałam umowe o prace i nie moglam rzucic tgo od razu... a on ma dom i tez dobrą prace i tez nie chcial wyprowadzac sie... tak wiec jak sie rozstalismy moja wyprowadzka nie ma sensu, ja tu sobie całkiem niezle radze, a tam? tam byłabym sama, bo jak urywalam kontakt to miał dziewczyne, wiec teraz pewnie ja nadal ma i co mam sie na to patrzec? moze i jestem silna, ale nie zniosłabym tego ...

Gość need sunshine23
no i mimo tego, ze miał dziewczymne pisał jaka jestem wyjatkowa, cudowna itp. powiedział tez, ze nie kocha tamtej laski, a mi kiedys powiedział "zawsze bede Cie kochał". problem na tyle jesk skomplikowany, ze on jest po rozwodzie i zawsze sie bałam, ze byłam zabawka w jego łapkach. ale to nie o to chodzi, bo jak ma sie na kogos wyjebane to sie po prostu nie odzywa. a ta relacja przekształciła sie w toksyczna znajomosc i jest takim zawracaniem dup_y...

Gość need sunshine23
może i stać, ale co poradzę, że takiego pokochałam?

Gość need sunshine23
może i stać, ale co poradzę, że takiego pokochałam?

Gość powiem tylko tle
po co Ci facet, który zdradza swoją kobietę? To przecież tak, jakbyś była kochanką po prostu. wytrzymałaś już dwa miesiące. Szkoda Twojego wysiłku, bo pewnie łatwo CI nie było przestać się z nim kontaktować.

Gość need sunshine23
najgorsze jest to, że macie racje i było już tak dobrze. Tylko tak to jest być zakochanym i wszystko mi zburzył tymi wiadomościami. zapomniałam powiedzieć, że dzwonił też, ale nie odebrałam... nie chciałam słyszeć jego głosu...