Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o sprzatajacych paniach

macie sprzataczki w domu ? jestescie z nich zadowolone? jak czesto przychodza

Polecane posty

Gość o sprzatajacych paniach

i ile dajecie za godzine? i czy macie tak, ze zaobserwowalyscie, ze sa takie, ktore potrafia wytrzec kazde pol cm kurzu, a sa takie, ktore ogolnie przelatuja scierka po wszystkim nic de facto nie scierajac, i zostawiaja pajeczyny na scianach? :D

Gość MAJĄ OBOWIĄZEK ZMIANY
Mam osobę do sprzątania od pięciu lat - jest solidna.Nie interesuj się więcej za ile? Za chwilę:D

Gość ja ma panie z Ukrainy
( nie moge robic ciezszych prac domowych, kregosłup). Place 12 zl/godz. Jestem zadowolona, panie ( zmienija sie) sa na ogól inteligentne, pracowite i uczciwe.

Gość kokospoko123
najlepiej wynajmować ekipę z firmy, a nie prywatne babeczki... mają wtedy kogoś nad sobą, zawsze zastrzeżenia można do szefa zgłosić. w krakowie nieźle spisuje się ekipa z firmy błyszczy, takie sprzątanie to dobra rzecz, przed świętami zwłaszca, ja nigdy nie jestem w stanie sama tego wszystkiego ogarnąć.

Gość htrjhy
tylko te z firmy sa na pewno dorzsze

Gość laleczka 81
ja mam panią z ukrainy. wpada 2x w tygodniu . płacę jej 12 zł/h ale zawsze daję jej więcej niż wychodzi z rachunku. jestem bardzo zadowolona. ma klucze do mojego domu i ufam jej całkowicie. poleciła mi ją koleżanka 7 lat temu