Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaczkapraczka-

Jak ma wyglądać kobieta?

Polecane posty

Gość pytaczkapraczka-

Niedawno natknęłam się na temat, w którym jeden facet pytał się dlaczego w Polsce jest tak mało dziewczyn o figurze modelki. Zapodał nawet zdjęcia - dziewczyny ładne, długie włosy, ale bardzo chude, tzn długie, szczupłe nogi, mały biust. Wypowiedziała się tam jedna dziewczyna, twierdząca, że jest modelką i że modelki nie po to odmawiają sobie wielu rzeczy, dbają o siebie aż przesadnie, by brać sobie ,,gołodupca'' czyli biedaka. No i prawda jest taka, że te wyższej klasy modelki są w związkach z tzn ,,grubymi rybami''. Więc w końcu jak to jest - na każdym kroku mówi się, że kobieta powinna mieć duży biust i tyłek, bo to się podoba facetom, tymczasem te chudne, wysokie modelki zawsze mają branie u bogaczy. Proszę nie poruszać tematu, czy kobiety lecą na kasę czy nie, bo o tym już było. Proszę o wasze opinie na temat wyglądu kobiet. Praktycznie każda modelka wyższej klasy może mieć każdego na skinienie, owszem, są ładne(pomijam Anię Rubik, bo ona akurat ma niezbyt ciekawą twarz), ale tych kobiecych kształtów to u nich brak.

Gość Klara0
Przecież to normalne, że faceci lubią szczupłe zgrabne laski z długimi włosami Jak ma wyglądać? Szczupła ładna długie włosy

Gość pytaczkapraczka-
A co z kobiecymi kształtami? Modelki są szupłe i ładne - zgadzam się z tym, ale mają małe piersi i małe tyłki.

Gość KingaStefanakaFanka
Znam kilku takich bogaczy o których mówisz i kilku tych normalnych, którym nie odbiło, ma swoje żony te pierwsze legalne, poślubione dawno temu...:) no i ci drudzy :o podążający za modą, mają najmodniejsze zegarki, samochody, kobiety, jachty, konie...

akurat większość "modelek" to kiepski przykład na pokazanie piękna kobiety.

Gość Klara0
Szczupły tyłek też jest kobiecy. Nie oszukujmy się, szczupłe, zgrabne kobiety mają największe powodzenie. Tak samo jak u nas mają powodzenie panowie ładnie zbudowani, nie chudzielce.

Gość pytaczkapraczka-
No ja przyznam, ze te dziewczyny ze zdjęc były bardzo ładne z twarzy, długie, zadbane włosy, cera bez krostki, ale... co z tymi kobiecymi kształtami? Kobiety z dużymi cyckami też mają branie, ale to te modelki mają największe powodzenie, chodzą do najlepszych klubów i są podrywane przez bogaczy.

Gość pytaczkapraczka-

Gość Klara0
śliczne są, bije od nich taki blask i młodzieńczość , piękne dziewczyny

Gość pytaczkapraczka-
Z moich obserwacji wynika, że faceci tzn grube ryby właśnie wiążą się z takimi dziewczynami. A faceci pracujący fizycznie(nie chcę tu nikogo obrażać) lubią kobiety, które jak to oni mówią - mają czym oddychać i na czym siedzieć.

Gość rajmund,.,
te dziewczyny są atrakcyjne to widać na pierwszy rzut oka, podobaja sie, maja wiele atutów, moze piersi małe, ale dużo innych atutów

Gość huygby
maja przede wszystkim ladne twarze i wlosy oraz szczuple i dlugie nogi

Gość dombrowool
szczupłe/chude są najlepsze inni twierdzą, że lubią te zaokrąglone bo nie mają szans u tych szczupłych więc łatwiej jest im zaprzeczyć, że takie dziewczyny ich nie kręcą

Gość dombrowool
levviatan to idealny przykład faceta o którym mówię :D Taki prawik nie ma szans u super lasek więc musi rozglądać się wśród tłustych :D

Gość pytaczkapraczka-
No właśnie, zauważyłam, że przeciętni faceci lubią kobiety z biustem i tylkiem, a bogaci przystojniacy mają laski, które mają w talii max 50 cm:D

jasne już to widzę jak facet mając do wyboru 2 kobiety wybierze tą z mniejszym biustem (a raczej bez niego) i tyłkiem jak u faceta ;]

"a bogaci przystojniacy mają laski, które mają w talii max 50 cm" Nie znam ani chyba jeszcze w swoim życiu nie spotkałam kobiety, która by miała 50cm i mniej w talii

Gość onaaaaaa26
Ja myślę, że to zależy od gustu, jednym się podobają bardzo szczupłe kobiety, innym zaokrąglone ( nie grube). Jak kobieta jest ładna, zadbana, dodatkowo ma ładną figurę, wcięcie w tali, ładne piersi, to w rozmiarze 38 bije na głowę taką modelkę 34

Gość pytaczkapraczka-
No właśnie... powszechnie mówi się, że kobieta musi mieć duże piersi i tyłek, bo to kręci facetów, tymczasem to szczupłe i chude dziewczyny mają branie u facetów z tzn wyższej półki. Modelki pojawiają się w określonych klubach i tam spotykają ,,grube ryby'', przecież tacy faceci mogą mieć laski, jakie zapragną, biusty G i wyżej, a jednak... no właśnie zazwyczaj wybierają te chude, trzeba przyznać, śliczne i zadbane, ale... bez kobiecych kształtów.

Gość pytaczkapraczka-
akurat to 50 cm było ironiczne:) wiadomo, że nikt tyle nie ma, chyba, że dziecko:) po prostu chciałam podkreślić chudość

"jak ma 150 cm wzrostu lub anoreksje to może tyle mieć " Może i tak, tylko że mam znajomą, która chyba ma anoreksję. Jest przeraźliwie chuda i waży pewnie max 40kg przy ok 170cm jednak nie sądzę, żeby miała w talii mniej niż 50cm. Mimo tej przeraźliwej chudości zdaje się być dosyć szeroka. Takie rozmiary można chyba osiągnąć raczej w inne sposoby np przez noszenie bardzo ciasnych gorsetów.

No ja jednak też wole kobiece kształty, ale bez przesady :)

Gość filizankowata
Te ze zdjęcia wcale nie są takie ładne i co z tego,, że maja dłuuugie i cienkie nogi jak parówy? ja mam nogi średniej długości, ale ładnie wyrzeźbione i wg mnie wyglądają lepiej.

Gość co za różnica
jak kogoś kochasz to zawsze jest ok. jak ktoś szuka dziury do spuszczania to powinna być ta dziura dla niegoi atrakcyjna.

Gość No dobra, a co w takim razie
z fenomenem Monici Bellucci, Marylin Monroe, Jennifer Lopez, Kim Kardashian itp. itd? One na biedaków trafiały/trafiają? Poza tym, jeśli chodzi o modelki, to jak wiadomo, te na topie są zazwyczaj młodziutkie, tak więc te wasze "grube ryby" raczej na ich "niewinny wiek" lecą, bo na pewno na chłopięcą klatę czy dziecięcy tyłek NIE! Ot i cała prawda:)

Gość lkjcagfjht
ja pierdole, jakie ideologię tu doprawiacie, po cholerę? ludzie są różni i nie da się ich wsadzić do jednego worka, kurwa proste!