Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam byłe grubaski

Mam pytanie do dziewczyn,które zgubiły ponad 15 kg

Polecane posty

Gość pytam byłe grubaski

Jak wygląda wasze ciało po tak dużej utracie zbędnych kilogramów? Jak radzić sobie z nadmiarem skóry i obwisłymi piersiami(o ile takie są)?

Gość pytam byłe grubaski
up

Gość schudłam 20kg
z 80 na 60, nic mi nie wisi, ale pewnie dlatego ze biegałam i chodziłam na basen.Codziennie wcierałam balsamy ujędrniające

Gość pytam byłe grubaski
I na serio zero zwisów? a co z piersiami?

Gość pytam byłe grubaski
a ile biegałaś i jakich kremów używałaś?

Gość kokospoko123
nie ma tego typu problemów jak rozsądnie chudniesz... najlepiej zacząć od wczasów odchudzających, primavera w jastrzębiej ma fajną ofertę. grunt to chudnąć powoli, no i zadbać o dużą dawkę aktywności fizycznej, bez tego niestety skóra wisi, rozstępów masa...

Gość pytam byłe grubaski
To jak powoli powinnam chudnąc aby nie mieć zwisów? Może jakieś rady. ps. i tak mam już pełno rozstępów :(

Gość jeszcze grubaskaa
o też mam zamiar zgubić może jeszcze więcej bo ja z 90kg chcę zrzucić chociaż na 70 kg... a Ty ile ważysz i na ile chcesz schudnąć? Myślę że jak zrzucimy nie będzie za bardzo na nas wisieć ; )

Gość pytam byłe grubaski
Ja ważę podobnie jak ty przy wzroście 173, może odrobinę więcej. Byłabym dumna z siebie jak ważyłabym to 70kg, ale boję się zwisów i tego, że bede miała cycki do kolan...

Gość jeszcze grubaskaa
ja myslę że jeżeli będziemy sie ruszały to może nie będzie tak źle , co sądzisz?

Gość pytam byłe grubaski
W moim przypadku obawiam się o nogi, które mam bardzo grube. Brzuch nie jest taki zły wiec myślę, że z nim nie powinno być problemu. Ale cycki... tego obawiam się najbardziej. Boję się o nie tym bardziej, że są duże i już czuje, ze się robią mniejsze, a co będzie później... Ile masz tal kochana i na jakiej jesteś diecie?

Gość jeszcze grubaskaa
jeszcze tak dodam że to zależy od wieku bo im młodsza tym skóra się lepiej zregeneruje w co wierzę ;P bo mam 18 lat .. a Ty ile masz?

Gość pytam byłe grubaski
Po za tym szukam jakiejś koleżanki też grubaski to wspólnego biegania i ćwiczeń. Razem zawsze raźniej.

Gość pytam byłe grubaski
Ja 20

Gość jeszcze grubaskaa
w sumie to na żadnej jak coś to MŻ ale może masz do poradzenia jakąś skuteczną dietę . A ile masz w udzie i najszerszym miejscu bruzcha?

Gość insomnia69
ja po zgubieniu 27 kg (PRZEZ 4 MIECHY) mam cycki obwisle i ramiona, ćwiczenia na piersi żadne nie poradzą piersi nie reformowalne na schudniecie. w trakcie stabilizacji wagi zrzucilam kolejne 5kg (STABILIZACJA ROK TRWALA) teraz znow zaczelma się odchudzać- teraz waze 72kg, piersi niestety mam obwisle a na ramiona sa niby ćwiczenia ale u mnie się nie sprawdzily, reszta ciala ok- w trakcie tego zrzucania 27kg nie cwiczylam praktycznie wcale i pewnei dlatego ramiona sa obwisle, cwiczylam tylko podczas stabilizacji wagi- można mnie znaleźć na forum trzydzistki3 pozdrawiam a i mam lat 24, wzrost 168cm

Gość pytam byłe grubaski
Nie wiem ile mam,bo aktualnie nie posiadam miary, po przeprowadze się gdzieś zagubiła. Ja po prostu odżywiam się zdrowo, nie jem słodyczy, fast foodów itd. Jem dużo warzyw i owoców, nie jem po 18. Nie głoduje się tak jak to kiedyś robiłam na dietach"cud", które nie mają sensu.

Gość pytam byłe grubaski
insomnia69- ale Twoje piersi są strasznie obwisłe czy takie do zaakceptowania?

Gość jeszcze grubaskaa
rownież sądze że te diety kopenhaskie i te inne są do dupy ... u udało Ci się już schudnąć troche?

Gość pytam byłe grubaski
Od połowy grudnia 5kg

Gość jeszcze grubaskaa
to nieźle a ćwiczysz coś?

Gość pytam byłe grubaski
Szybki marsz średnio po 2 godz 3-5 razy w tygodniu.

Gość insomnia69
hmmm do zaakceptowania... no napewno się nie zabije z powodu obwisłych piersi nadal sa duże- przez schudneiciem wazyly ok 11kg teraz niespełna 7- wiec to jest tak- był tak jakby pelen worek 11 kg teraz jest wypompowany- tak wygladaja moje piersi- ale nie uważam ze to ze sa obwisle to największy noj problem wiedziałam ze cos mi obwisnie- tak to jest jak czlwiek nei patrzyl cale zycie co zre a nagle zamarzylo się wlezc w rozmiar 36 obwisle piersi to jest pikus w stosunku co do tego co przeszłam na diecie- wieczny glod i inne dolegliwości ale wytrzymałam- i ciesze się nie waze 107kg tylko 72 z rozmiaru piersi pozawyamiarowych i staników tylko dla babc mam wkoncu ladne staniki i dobrane stroje to chyba najwaznijesze skutki odchudzania zawsze będą, nie ma tak ze popadniecie z jednej skrajności w druga skrajność nie będzie niosło ze sobą skutkow ubocznych... hmmm chociaż nie tyle skrajności co normalności i wygląd jak człowiek nie jak tragaz własnych kg i tłuszczu...

Gość jeszcze grubaskaa
i jak bedzie cieplej masz zamiar zacząć biegać?

Gość pytam byłe grubaski
Miałaś bardzo duże piersi, ja mam chyba mniejsze. Nie wiem ile ważą,bo nie wiem jak mam to sprawdzić. Nie boisz się jak facet zareaguje na takie piersi? Ze będzie to dla niego odpychające? Jestem dopiero półtora mies na diecie i bardziej od głodu boję się, że będę wyglądać jak stara pomarszczona baba, ale masz racje takie są konsekwencje zaniedbania siebie.

Gość pytam byłe grubaski
Zacznę biegać jak nabiorę trochę kondycji od tych moich marszów, ale ja jestem bardzo zapracowana i boję się, że nie będę miała czasu na regularne ćwiczenia.

Gość jeszcze grubaskaa
hm a jakie masz piersi znaczy rozmiar?

Gość pytam byłe grubaski
miseczka d

Gość insomnia69
a niech idzie sobie w cholere jak mu się moje cycki nie podobają:PPPP he he no a tak na poważnie to nie odchudzałam się nigdy dla zadnego faceta ani nie patrzyłam naswoje cycki co facet powie, nie mam obecnie nikogo jak bylam gruba faceci patrzyli na mnie przez pryzmat tłuszczu nie charakteru a wolalabys ze cie facet zostawilby dla chudej czy dlatego ze ci piersi obwisły- a może ci nie obwisną nie pomyslalas o tym? ja duuuzo wazylam piersi miałam mega uważam ze lepiej mieć je obwisle nizbyc gruba do koncq zycia, trzeba widzieć plusy- dziś mam rozmiar 40 a nie 50 albo pozawymiarowe, nosze rajstopy 3 a nie 5 które się i tak rozrywaly na mnie takie miałam ludziska, zamiast kozakow do kostki w tym roku kupiłam sobie takie za kalano zachodzące i nie 41 tylko 38 rozmiar stopy- to sa kochana plusy nie ma gdybac bo gdybym tak zastanawiala się ze cycki będą takie a nie inne - do tej pory miałabym nadcisnenie i zadyszki a maralniaka po zakupach- trzeba dzialac tu i teraz i chudnac z glowa ale jednak dzialac a nie tylko się objadać... wiec uszyska do góry:)

Gość monalizaza
ja tez mam d , a Ty koleżanko co się odchudziłaś jaki rozmiar miałas?