Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam byłe grubaski

Mam pytanie do dziewczyn,które zgubiły ponad 15 kg

Polecane posty

Gość insomnia69
a i teraz mam podwojne dd 80 pod biustem lub 75 zależy do stanika albo h czy g rozmiar zależy od firmy ta miseczka a przed schudieciem staniki dla babc takie wiesz na 3 zapinane z tylu zatrzaski czy jak to się tam zwie ....

Gość pytam byłe grubaski
Ja też odchudzam się dla siebie, a nie dla żadnego faceta. Masz rację jak mu sienie podobają to niech spieprza. I zgadza się, że z dwojga złego lepiej mieć obwisłe cycki niż być tłuściochem przez resztę życia, ale mam też nadzieje, ze nie będę miała ich do kolan jak to sie mówi. Dziękuję za wsparcie i chyba nie potrzebnie się tak przyjmuje tymi cycami:)

Gość monalizaza
aaa to spoczko :) ale mam dla Cb podziw że tyle schudłaś . Jak TY to zrobiłaś?

Gość monalizaza
i masz racje :) nie przejmuj sie cycami i tak ich na codzień nie widać a będzie widział je tyko ten coo CIę będzie kochał więc się nie przejmuj : ) bo on Cie zaakceptuje.

Gość pytam byłe grubaski
monalizaza- Mam nadzieje, że znajdzie się taki facet:)

Gość pytam byłe grubaski
Właśnie to jest dobre pytanie czy panowie akceptują obwisłe cycki?

Gość monalizaza
Dla nich wszystkie dobre xd

Gość pytam byłe grubaski
monalizaza oj myślę, że nie do końca wszystkie...

Gość Monalizaz
Co masz na mysli? ;p

Gość pytam byłe grubaski
To że facetowi mogą nie odpowiadać takie obwisłe, brzydkie piersi. Bądźmy szczere, że takie są średnio pociągające i estetyczne.

Gość Monalizaz
No hm moze i nie ale popatrz tmta dziewczyna miala o wiele wieksze od Ciebie piersi wiec to oznacza ze nie koniecznie muszą Ci opaść . a po drugie jezeli bedziesz cwiczyc to Twoje piersi zrobią się jeszcze bardziej jędrniejsze. sport robi bardzo duzo ;).

Gość ja schudłam 17kg
po ciąży, jakaś masakra się stała z moim ciałem przez to. W dniu porodu ważyłam 85kg przed ciążą ok 58-60kg 164cm ciało było idealne, teraz znowu tyle ważę. Gdyby nie to że przez ciążę tak przytyłam schudłabym i nic by mi się ze skórą nie stało. Kiedyś schudłam 10kg bez diety przez pracę i zły tryb życia, skóra normalnie wyglądała, a teraz koszmar. Brzuch miałam ogromny więc teraz nadaje się pod nóż, nie da się go wciągnąć, jak jestem na czworaka wisi mi strasznie widać że to naciągnięta skóra a nie tłuszcz, stojąc wygląda na większy i zaokrąglony ale nie wisi wałek, jak siedzę jest już gorzej bo wałek jest straszny. Ogólnie całe ciało niby chude ale było mało jędrne, skóra jakaś sflaczała, zaczęłam ćwiczyć 2 miesiące temu i jest wielka poprawa, jedynie brzuch bez zmian. Schudłam np z ud 10cm i nie wyglądały dobrze ale po ćwiczeniach są zgrabniejsze. Jeżeli któraś z was chce schudnąć ok 15kg musi ćwiczyć żeby skóra dobrze wyglądała, ja tego nie robiłam i teraz muszę się podwójnie starać żeby to naprawić. Schudłam rozsądnie przez zmianę nawyków żywieniowych, traciłam góra 1kg na tydzień więc w sam raz, bardzo żałuję że nie byłam świadoma jak sobie zaszkodziłam unikając ćwiczeń podczas diety. A na temat biustu się nie wypowiadam bo karmiłam więc siłą rzeczy obwisły bo z D nagle zrobiło się B jak przestałam karmić ale nie jest najgorzej, dobry stanik pomaga.

Gość schudlam 15 mam zamiar kolejne
Ja schudlam do tej pory 15kg, chudne nadal. Dzialo sie to powoli, ponad pol roku trwalo i nic mi nie obwislo ( duzo cwicze, rowniez z ciezarkami i plywam) Biust zmniejszyl mi sie minimalnie i nie jest mniej jedrny niz byl. Obwisanie nawet przy cwiczeniach ma miejsce gdy szybko schudniemy, dlatego ja staram sie chudnac powoli.

Gość pytam byłe grubaski
Mam jeszcze do was pytanie dziewczyny. Jakie ćwiczenia polecacie?

Gość pytam byłe grubaski
I własnie jak powoli trzeba chudnąc aby nam nic nie zwisała potem? 1kg na tydzień czy jeszcze wolniej?

Gość Monalizaza
ćwiczenia to ogólnie , a myśle że kg na tydzień spokojnie. a ile Ty wazysz?

Gość pytam byłe grubaski
około 93 przy wzroście 173

Gość chcecie miec jednre cialo
to idzcie przynajmniej raz dwa rzay w tygidniu na bawen. Ale po to zeby plywac albo sie gimanstykowac. Samo taplanie sie w wodzie nie wystarczy. Ja po ciozay wazylam ponad 70 kg.hche scvhundac przybnajmniej 15. stosuje diete deukana plus basen. dziecki plywaniu piersi i raniomna sa coraz ladniejsze. teraz cwicze na bruzch. pluwan nogami do kraula z deska w rekach. bruzch robi sie jedrniejszy. plywam 2* w tyhodniu po 45 minut. albo jak mama manie czasu do 40 dlugosci basenu 25 metrow.

Gość pytam byłe grubaski
Basen odpada raz, że to trochę kosztuje, dwa nie rozbiorę się publicznie.

Gość Monalizaza
Przestań, spokojnie możesz iść na basen, jak sie sama wstydzisz weź jakąś kolezanke, pamiętaj że nawet jeżeliby ktoś się z Cb śmiał to miej to w głowie źe Ty schudniesz a im głupota nie przejdzie. A co Ci przeszkadza w ciele ze nie chcesz sie rozebrac?

Gość Gdynianka34
Ja schudłam 19kg. I dlatego wszędzie piszę: Nie stosujcie chemii to błędne koło. Tylko Zioła Tybetańskie ale oryginalne. Nigdy tabletki tylko naturalny susz ziołowy. Oraz trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia.

Gość monalizaza
a te zioła gdzie można dostać?

Gość schudłam 17 kg
zwisów nie ma, ale cycki mogłyby być jędrniejsze. Przedtem nie były, więc nie rozpaczam. Ale chudłam raczej powoli (jakieś 5 miesięcy), trochę sportu, no i młoda jestem, to pewnie ma znaczenia. Lat 21, jeszcze 8-10 kg do zrzucenia ;))

Gość monalizaza
a ile juz schudłaś? ( z ilu na ile)

Gość schudłam 17 kg
z 86,5 do 69,2 przy 167 cm

Gość monalizaza
oooo poleć jakieś szczegóły co robić gratulacje :D

Gość schudłam 17 kg
monalizaza - szczerze, to... nie wiem, co ;p. Chyba doszłam do takiego punktu, w którym chce się zmienić swoje życie i tego się trzymam. Wypisałam swoją motywację, nawet takie najgłupsze sprawy, które mi przeszkadzały, po poważne, czyli zdrowie. A jeśli chodzi o dietę... no to jem mniej, mniej objętościowo i kalorycznie. Czasem poćwiczę koło godziny, chciałabym robić to regularniej i zacząć biegać. Zdarzają mi się chwile załamania, że wpieprzam cały czas (głownie wtedy, kiedy nie leci mi z wagi - taka logika, haha), albo był taki czas, że nie robiłam kompletnie nic w celu zrzucenia wagi, i tak jakieś 3 tygodnie. Ale do przodu staram się cały czas ciągnąć. Powodzenia wszystkim!

Gość schudłam 17 kg
około 5 miesięcy. Wymarzona waga nie wiem, bo szczupła nigdy nie byłam i nie wiem, do czego dążyć ;). Ale myślę, że tak 60-62 kg. Znam swoją budowę i wiem, że nigdy nie będę szczypiorkiem ważącym 50 hg.