Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotna5555555555

casada polska

Polecane posty

Witam, mam pytanko czy ktos miał do czynienia z firmą casada polska? Chodzi mi czy ktos sprzedawał te produkty i czy warto tam pracowac.

na zadnym forum nie nie mozna znalesc i tu chyba tez nie ma nikt zadnych dswiadczen

Casada wprowadziła system MLM Casada Beauty i warto się tym zająć :-) Jeżeli ktoś byłby zainteresowany pracą konsultantki, to zapraszam. W każdym razie, ja skorzystałam i jestem zadowolona :-) kasia.casada@interia.pl

Cennik, opis produktów i program wynagrodzeń mogę wysłać mailem. Mój adres to kasia.casada@interia.pl Przy zakupie zestawu startowego dostaje się 20% rabatu od cen katalogowych i na późniejsze zakupy na własne potrzeby. Jeżeli zaprosi się kogoś do systemu lub po prostu jako konsultant sprzeda się produkt klientowi dostaje się 25%, na kolejnym poziomie (czyli jeżeli konsultant, który został zaproszony przez Ciebie do systemu zaprosi kolejną osobę lub sprzeda klientowi produkt) dostaje się 10% i potem na kolejnych poziomach 5%, 4%, 3%, 2%, 1%. Do tego dochodzą różne bonusy w zależności od wyników sprzedaży. Jeżeli zaprosi się do systemu 3 kolejne osoby, to koszt zakupu zestawu startowego się zwraca. Zestaw startowy to produkty z listy poniżej 1a,e,f,g,h do wyboru 1b, c lub d oraz 4 Wszystkie produkty oferowane przez Casada Beauty to niemieckie wysokiej jakośc**produkty Anti Age do stosowania w domu, ale także w gabinetach kosmetycznych. Casada Beauty oferuje trzy linie kosmetyków: 1. Age Control z urządzeniem Deepcode (prąd galwaniczny i ultradźwięki) a) Deepcode b) ampułki z kwasem hialuronowym c) ampułki z botosyn-lift d) ampułki z komórkami macierzystymi z olejku arganowego e) mus masujący f) pianka oczyszczająca g) serum pod oczy h) serum do twarzy 2.Triple Effect - przeciwzmarszczkowe do codziennej pielęgnacji dla kobiet z kwasem hialuronowym a) tonik i mleczko oczyszczające b) krem pod oczy c) krem na dzień i na noc 3. Titanium Men - przeciwzmarszczkowe do codziennej pielęgnacji dla mężczyzn a) balsam po goleniu b) krem pod oczy c) krem na dzień i na noc d) żel oczyszczający do ciała, włosów i twarzy 4. Kosmetyczka Ceny są porównywalne do cen zabiegów, podczas których wypełnia się zmarszczki. Zabiegi w salonach kosmetycznych trzeba powtarzać co pół roku, co rok, a w przypadku Casada Beauty tylko jednorazowy koszt zakupu urządzenia jest wysoki, następnie dokupuje się tylko kosmetyki. Czyli druga kuracja jest już znacząco tańsza niż w salonie. Poza tym dla podtrzymania efektu można cały czas wykonywać zabiegi przy użyciu pianki i musu, które są bardzo wydajne. Podstawowa kuracja z ampułkami trwa cztery tygodnie. Chętnych proszę o kontakt na kasia.casada@interia.pl

Jeżeli ktoś byłby chętny do udziału w bezpłatnych szkoleniach, to proszę o kontakt kasia.casada@interia.p l Podczas szkoleń można zapoznać się z produktami, sposobem ich stosowania oraz programem wynagrodzeń. Zapraszam - warto!

Od 3.02.2014r. będzie obowiązywał nowy cennik produktów Casada Beauty. Liczy się data zamówienia. Zapraszam do składania zamówień w cenach promocyjnych z obecnie obowiązującego cennika!!! kasia.casada@interia.p l

Dzień Kobiet - tylko dla Kobiet z Casada Beauty - start godz. 15:00 Quatrum, ul. Ozimska 181, Opole - ZAPRASZAMY :-)

Wszystkich, którzy chcą poznać produkty Casada Health&Beauty oraz Casada Beauty zapraszam na targi do Poznania, które odbędą się w dniach 27-30.03.2014r.

Wszystkich, którzy chcą poznać produkty Casada zapraszam na targi do Poznania, które odbędą się w dniach 27-30.03.2014r.

Informacyjnie: zmianie uległa prowizja na drugim poziomie z 10 na 6%, pozostałe % bez zmian. Zapraszam do Casada Beauty :-)

Zapraszam na targi Opole Sport Fair 31.05-1.06.2014r. w Centrum Wystawienniczo-Kongresowym ul.Wrocławska 158

Zapraszam na Kino Kobiet do kina Helios w Opolu w dniu 16 lipca 2014r. Będziemy prezentować produkty Casada Beauty oraz Casada Health&Beauty casadabeauty. com.pl

Zapraszam na 'Wieczór zdrowia i urody" 13.08.2014r. o godz. 18:30 do Hotelu Aspel w Krakowie przy ul. Bratysławskiej 2 - WSTĘP WOLNY!!!

W Casada Beauty nastąpiły duże zmiany, nowy plan marketingowy, nowe zestawy startowe itp. Wszystko na www.casadabeauty.com.pl