Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejuuu.

Przez żółądek do serce, AKURAT

Polecane posty

Gość dekoldcsxyy
koorfa znajdzie sie ktos chetny do sprzatniecia tego gnoja macka b z caffe? :o

No kobiety tez chca dobrego w te klocki i potem tez sa rozne historie z ich strony;) Ludzie powiem wam prawde objawiona: kobiety takze potrafia zdradzic, to nie tylko faceci;)

seks jest wazny w zwiazku no chyba, ze para jest juz leciwa i nie ma potrzeb seks itp ale ze cos jest wazne nie znaczy ze jest podstawa wiec to spore naduzycie stwierdzac ze seks to podstawa zwiazku seks mozna miec z kims zajebiety a zwiazku nie umiec stworzyc podstawa zwiazku to zaufanie,szacunek do drugiej osoby, porozumienie, wspolne poglady na zycie itd a nie zaden seks:-O

Gość naturalna i szczera
"kobieta, która nie ufa, nie czuje się szczęśliwa, bezpieczna i jedyna nigdy nie otworzy się w seksie." eee tam:) żaba- dorośniesz, zrozumiesz ;)

Naturalna odezwe sie za pol godziny, bo jeszcze musze zejsc do Zabki;)

Kurcze uczepiliscie sie slowa "podstawa", ktore napisalem bez zastanowienia. Ok - seks jest wazny w zwiazku, ale nie jest podstawa.

Gość naturalna i szczera
No ja będę dostępna raczej później:) i gdzie tam, ja jestem unikalna - co z tego, że od jakiegoś czasu w pomarańczowej zamiast czarnej bieliźnie ;)

Dziewic szukaja albo jacys nastolatkowie, ktorzy boja sie doswiadczonych kobiet, albo jacys kolesie o niskim poczuciu wlasnej wartosci, ktorzy chca "zaimponowac" kobiecie i byc jej "pierwszym i jedynym". Nikt normalny, swiatly o oswiecony nie zwraca uwagi na takie rzeczy.

Nigdy nie rozumialem tego fetyszu z dziewicami. Ja majac 28 lat czulbym sie troche jak z dzieckiem.

Gość naturalna i szczera
Tamari, Ty żyjesz:D kopę, kopę lat...

Facet zostawik dziewczyne po 4 latach bo nie byl seksu wiec kim jest taki gosc nooo zwyklym dupkiem!!

@N: wiem, ze jestes unikalna, po prostu obie jestescie inteligentne i macie lekkie pioro, wiec tak sobie was zestawilem, ale pozniej porzucilem ta mysl;) Wlasciwie po tym co powiedzialas o blogu Zaby hehe, ale ciii;)

czesc naturalna:) moze oswiec mnie kim jestes bp pewnie skojarze z czarnego nicka:)

Tamari: pretensje to troche za duze slowo. W uczciwej dyskusji jest tak, ze nie tlumaczy sie literalnie kazdego slowa, tylko stara sie zrozumiec "co autor mial na mysli" i caly kontekst wypowiedzi.

weźmy taki nowo założony topik: ­ http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5495606 ­ babka pisze, że nie ma seksu. ­ a za chwilę okazuje się, że się nie dogadują, że są konflikty i tak naprawdę związek już się rozpadł i tylko tkwią razem. ­ w większości przypadków ludzie przychodzą na kafe z problemem rzekomo dotyczącym seksu, a tak naprawdę problem leży zupełnie gdzie indziej. ­ w jakości relacji, która ich łączy. albo raczej już nie łączy.

Dziewica kojarzy mi sie z dziewczynka po prostu - w tym znaczeniu napisalem.

Gość jejuuu.
nie raz slyszalam, ze jestem beznadziejna, że inni mają codzień i nie wiedzą jak on sobie daje rady. Ale prawda jest taka, że czasem jak ja bym chciala to go nie było. Ma prace, że wyjezdza na pare dni, czasem tydzien.

"a to dziwnie Ci sie kojarzy" Tak mi sie kojarzy jak mi sie kojarzy, nic nie poradze. Pewnie dlatego, ze dzis laski juz w liceum rzadko sa dziewicami;) "moim zdaniem niewazne czy laska jest dziewica czy nie" Ale to nie ja tu zaczalem o dziewicach. Moze byc dziewica, moze nie byc, bo widze, ze tak zle i tak niedobrze;) "wazne co kto soba reprezentuje a wymagac od dziewczyny po 18 roku zycia dziewictwa jest zwyczajnie smieszne zwlaszcza jak robi to ktos kto sam ma dawno to za soba, wiec w pewnym sensie Cie popieram ale nie w tym ze dziewica to bedzie infantylka dziewczynka ktora sie bedzie wszzystkiego wstydzic" No spoko, rozumiem. Moze mysle zbyt stereotypowo, ale mi dziewica sie kojarzy z dziewczynka w podkolankowkach, spodnicy do kolan, wielkimi okularami ala mucha na czubku nosa, warkoczami i piegami. zdziwilbys sie jak niektoprzy szybko rozwijaja sie seksualnie jak juz zaczna to robic

"zdziwilbys sie jak niektoprzy szybko rozwijaja sie seksualnie jak juz zaczna to robic" Po tym jak moj znajomy pojchal z laska do UK, a ona zdradzila go z chyba wszystkimi mozliwymi nacjami, a jak poznal ja rok wczesniej - byla dziewica, to nic mnie nie jest w stanie zaskoczyc jesli o to chodzi.

Akurat tych bzdur o "prawiczkach" to nie czytam, bo wg mnie Ci ludzie to zmyslaja, albo jakies laski pisza pod meskimi nickami. Zaden facet nie przyzna sie publicznie ze jest prawiczkiem.

Dajcie juz mi spokoj z tymi dziewicami. Nie mam nic do dziewic:) A Ty Zaba nie wkladaj mi w usta rzeczy, ktorych nie napisalem, ale ktore chyba chcialabys, zebym napisal, zeby miec powod, zeby na mnie naskoczyc;)