Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zgodnie z obietnicą

Spro tego-a Ty do jakiej grupy należysz?

Polecane posty

Annetta28 Zgodzę się z Tobą. Bo wiele z tego może byśmy chcieli skosztować, ale czy zaliczylibyśmy do FILII? - niekoniecznie. VERO , kobiet też się to tyczy. Stoisz a autobusie i cyckami ocierasz się o małolata i kroczem swoim o jego dłoń :D

Gość nie rozumiem tego.
No np fetysz związany z włosami. Nie kumam. Że niby co? facet się na nie spuszcza? no OK. Ale kobieta? Co niby ma robić z tymi włosami. Ja te nazwy traktuję jako fetysz, czyli masz bzika erotycznego na ich puncie. Bo włosy mi też się podobają, ale nie żeby się nimi bawić i masturbować się.

Kobieta np może mocno pożądać mężczyzny z owłosioną klatą?

Na Twoje pytanie musi odpowiedzieć fatyszysta. Może ktoś lubi laski owłosione i o to chodzi. Lub faceta z włosami na klacie i mocno owłosionym ciałem.

Fetysz związany z włosami - chodzi raczej o owłosienie ciała? jak rozumiem, osoby takie odczuwają podniecenie w kontakcie z mocno owłosionym partnerem. Ta "filia" chyba znacznie częściej się zdarza kobietom, niż mężczyznom :P

A może facet lubi, gdy kobieta w pozycji na jeźdźca, z odchyloną do tyłu głową, głaszcze go po udach swoimi włosami do pasa? ;)

ekskrementofagia - dewiacja polegająca na osiąganiu satysfakcji seksualnej przez spożywanie wydalin partnera, hygrofilia - bodźcami seksualnymi są wydzieliny ciała, Niby dwa fetysze co to samo łączy a jednak się różnią. Może coś jak w stylu pissing. Kogoś kręci samo oglądanie, czyli hygrofilia zaś już spożywanie to pewnie ekskrementofagia.

"WZorrowa A może facet lubi, gdy kobieta w pozycji na jeźdźca, z odchyloną do tyłu głową, głaszcze go po udach swoimi włosami do pasa? " :D:D:D Czemu by nie miał lubić? :classic_cool: Tylko że, w opisanej przez Ciebie sytuacji, to już chyba żadne fetysze ani -filie nie mają zastosowania, jest po prostu ostre pieprzenie do skutku :classic_cool:

Powiem ci, że takie włosy do pasa mają też swoje wady. Bardzo ciężko się ułożyć do snu tak, żeby przytulić kobietę a jednocześnie, żeby nic nie łaskotało w twarz :P

Mam takie i stwierdzam, że da się z nimi żyć. Pomijając to całe pranie, czesanie i inne zabiegi kosmetyczne, służą całkiem nieźle jako lejce. Ostra jazda od tyłu, lekkie szarpnięcie za warkocz typu Lara Croft... mrrrr... No dobra, idę po kawę :classic_cool: 🖐️

Andro, te Twoje zdjęcia z art galery przyprawią mnie kiedyś o zawał :P :classic_cool:

Nie tylko Ciebie. Ja mam też podwyższony puls od samego oglądania :-)

Tfu przecież większość to takie obrzydlistwa, że porzygać się można od samego czytania a co dopiero to oglądać :O

Nie jestem w stanie niczego opanować, co wyraźnie odstaje ;-)

Gość ekshibicjonistka;P
Mnie podnieca pokazywanie cipki w pociągu. Dobra pora to lato. Jadę w krótkiej sukience i udaję że przysypiam. Rozchylając nogi i budząc się po jakimś czasie widzę nabrzmiałe kutasy. I to mnie podnieca.

Gość bum szakala
ty, ekshibicjonistko, jakimi trasami jeździsz? Mnie pissing jeszcze kręci. Dziwię się że są osoby co kręci ich nekrofilia.

Gość kiedyś nie było lalek
kiedyś nie było lalek dlatego ludzie robili to z pomnikami itp (agalmatofilia).

Gość jestem normalna i
dlatego nie należę do żadnej z grup. Jest mi z tym bardzo dobrze. To jest duże zboczenie, wiem że tego się nie leczy ale to nie jest normalne.

Gość Dominika Wrocław jupiii
Każdy do jakiejś grupy należy, zwłaszcza ci co wchodzą tu na kafeterię. Jedni się wstydzą inni nie.

Gość a Ty Dominika do jakiej grupy
się zaliczasz?

Gość głupio mi ale
wkładałem palec suce w cipe. Pociągu do psów nie miałem ale byłem ciekaw ile wejdzie.

Gość gość
Ja należę do pisu.

Gość gość
nie widzę nic na temat FETYSZYZMU MEDYCZNEGO. Wie ktoś może jak na to się mówi?