Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bieddnna

50 twarzy greya

Polecane posty

Gość bieddnna

przeczytałam tę książke i mój pogląd na temat facetow sie zmieniał. Chcialabym kulturalnego, oczytanego ale takich nie ma,. Same dzieciaki, pijaki:(

Gość odeszłamzKafebezpozegnania:O
podobała ci się książka? i greya uważasz za męskiego faceta?

Gość bieddnna
nie licząc oczywiscie jego chorych zapedów seksualnych. Ale umie prowadzic rozmowe, no i ogolnie. Jest mo przykro jak pomysle o facetach, ktorych znam.

o tej książce wspomniał mi mój przyjaciel twierdząc, że to tragiczny gniot :D ­ więc z ciekawości ściągnęłam, poczytałam fragmentami i trzęsłam się ze śmiechu :D ­ autorka pisałaby może fajne listy do "Bravo girl", bo to mniej więcej ten poziom bazgrolenia. ­ literatura erotyczna powinna wciągać i podniecać, a ta książeczka budzi raczej uczucie zażenowania poziomem autorki i tym, że można AŻ TAK niepodniecająco pisać o seksie.

e tam mało widziałaś w życiu :P

żaba po przejściach -twój znajomy ma rację ,okropnie się rozczarowałam :D myslałąm ze to jakieś literackie dzieło,a to poradnik dla prawika onanisty. tragedia.

Jeszcze pierwsza część to jak cię moge ale kolejne są dramatyczne.

Gość bieddnna
ale drugi tom juz nie ocieka zboczonym sexem.

nie wiem czy dramatyczne bo nie czytałam ,ale przeczytam bo jestem ciekawe jak się potoczy ta ich cała love. ale w sumie szkoda ze spaprała książkę ,ten cały Grey to ciekawa postać,trudne dzieciństwo ,zaczynał od bycia kundlem,a skończył na Panu. A ona zrobiła z tego taką prostą historię z erotycznymi wstawkami

A pierwszy niby ocieka??? Przedszkolne marzenia autorki książki, a nie zboczony seks :O

Sami ta książka to opowieść o współczesnym Kopciuszku, którego miłość uleczyła złego księcia. Bajka z holyłudu.

którego miłość uleczyła złego księcia. Bajka z holyłudu. słaba bajka,ale kobiety lubią bajeczki,wiec moze dlatego ta książka jest rozchwytywana i chwalona. ;)

Gość bieddnna
a nie? niektore fragmenty chcialam ominąc, gdy autorka opisywala co robią. Ale spójrzcie teraz jacy są przeciętni faceci- chodzą do barów, gadają głupie dowcipy, nie znają sie na winie, a o ubiórze to juz nie wspominam.

ale miłość taka od tyłu? ja boję się takich książek:D po fragmentach "dzieła" felicjańskiej wolę nie zagłębiać się w podobne lektury a nuż akurat będę jadła:P

Gość areUsureY
nie ucz matki robić

ja czytałam tylko fragmenty, całości nie dałabym rady przełknąć pewnie tylko te erotyczne kawałki połykałaś :P mogłaś przeczytać całą książkę,bohaterka mnie doprowadzała do szału,więcej marzyła niż działała,a jak już coś zdziałała to płakała i uciekała :P:D

Gość areUsureYes
;)

Gość areUsureYesWEdo
123 321 Yellow X

Gość areUsureYesWEdo
👄 ❤️ ❤️ 👄 lis albo ja TY no

Gość duploolqnp
|

"po fragmentach "dzieła" felicjańskiej wolę nie zagłębiać się w podobne lektury a nuż akurat będę jadła" ­ też widziałam fragmenty na pudlu :D ­ ale bądźcie cierpliwe i czekajcie na "Wspomnienia Żelka ZIelonego" :P :D

Gość bieddnna
jakos przeczytalam, choc do oczytanych nie należę. Jednak wiązanie i te sprawy to nie dla mnie. Mimo to fascynują mnie tacy faceci.

nie czytałam książki felicjanskiej ,ale reklama mi się podoba :P

Gość bieddnna
najważniejsze, że miał dużo hajsu i wielkiego pena.

Gość bieddnna
nie podszywac sie pode mnie! kasa nie jest najwazniejsza, wiem to, bo mam wszystko- i tez dostalam auto, telefon itd. Ale nie dostaje szacunku, zrozumienia. Oczekuje kultury i milosci od faceta, a nie przedmiotów. Akurat mam tak, że zwracam uwagę, jak ktos je, pije, co mówi, czy ubiera sie stosownie.

Gość bieddnna
poza tym jestem niedorajdą życiową i nie wiem kiedy mam jeść, więc trzeba we mnie wpychać:(

Gość need sunshine23
A mi się 1 i 2 część podobala, teraz czytam 3, ale jestem na poczatku i ocieka słodycza i szczesciem, nudzi mi sie... moze sie rozkreci. slyszałam tez o ksiazce dotyk crossa i mam zamiar przeczytac z ciekawosci, ale mówia, ze dosyc kiepska :)