Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupaproblemow

Wstydliwa przypadłość

Polecane posty

Gość kupaproblemow

Hejka :) Mam straszliwy problem. Organizuję kolację dla swojego chłopaka i jego rodziców ale mam straszne rewolucje żołądkowe. Pierdzę jak koń i mam przeraźliwą srakę. Co 10 minut latam do klopa i wylatuje ze mnie jakaś woda! I to strumieniem!! Za każdym razem muszę myć kibelek tak bryzga :( Na dodatek jestem cała wzdęta. Macie jakieś sposoby, żeby zakamuflować moją przykrą przypadłość? Otworzyłam wszystkie okna. Puściłam muzyczkę, żeby nie było słychać jak mnie rozrywa na kibelku. Podejrzewam, że to nie pomoże. Jak się szybko pozbyć sraczki?? Mam godzinę, żeby dojść do siebie. To nasze pierwsze spotkanie i nie chcę zyskać u nich w rodzinie ksywki biegunka, sraczka albo coś w tym stylu !!! Co zrobić, żeby wypaść dobrze na spotkaniu? Jak pozbyć się gazów? Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ona ci tylko pomaga
a to prowo jest?:P jesli nie masz w domu stoperanu albo laremidu to kiepsko moze byc. i jesli ty masz np. grype jelitowa to ja bym na twoim miejscu nikomu kolacji nie podawala;) duzo gorzkiej herbaty a nie wystawne kolacje jesc.

Dokładnie najlepszy by był stoperan, nawet jeśli to jelitówka. No i chyba raczej to odwołaj bo wszystkich możesz zarazić.

Gość gość
up

Gdyby tak było to nie siedziałabyś przy kompie:D Byłoby to niemożliwe! Nie kituj, nie masz idiotów przed sobą😡 Zgubił cie styl wypowiedzi, od razu rozszyfrowałam że nawijasz kit!