Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilargoooo

Mamy, które urodziły więcej niż JEDNO dziecko - mam pytanie o TALIĘ

Polecane posty

Gość kilargoooo

czy macie ją taką jak przed ciążami? To wcięcie w talii czy jest takie jak przed? Nie chodzi mi o mamy, którym nie udało się wrócić do formy po ciążach tylko o te, które właśnie są tak samo szczupłe jak przed ciążami . Jak obecnie wygląda Wasza talia? Ile dzieci urodziłyście?

urodzilam dwujke. Bartka urodzilam rowno 3 tygodnie temu. w pupie jestem juz jak przed ciaza tylko troszeczke brzuszka mi zostalo do stracenia ale zaczna sie spacery to samo spadnie;-)

Gość weź pomyśl, to nie boli
skoro nie mily problemow z waga i powrotem do formy, to znacze ze talia jest taka sama. wciecie w talii zalezy od tluszczu

Gość weź pomyśl, to nie boli
rottana nie dosyc, ze walki byki ortograficzne "dwójke" to jeszcze pisze nie na temat

Gość ellllla
chyba tak samo. Skora na brzuchu troche mniej jedrna ale jeszcze nic z tym nie robilam - tzn cwiczen zero ;) rok po drugim porodzie jestem

3 razy rodzilam ,w tym pierwsze blizniaki ( w ciązy nigdy bardzo duzo nie utylam,chyba dlatego ze wysoka jestem,nie wiem) Figure mniej wiecej taką samą mam jak przed ciażami, nigdy nie zaliczalam sie do chuderlakow,ale nadwagi nie mam ,choc kryszuna ze mnie zadna :)

Gość trzy porody
taia to samo, biodra ciut ciut szerzej

Gość asiulka7775
ja po dwujce dzieci (2lata roznicy)i waga mniejsza niz przed ciaza :) zobaczymy jak teraz bedzie po 3 dziecu :)ale to dopiero w pazzdzierniku

o rany jakie tu wszytskie chudziny i wrecz na porodowce mogly pochwalic sie plaskimi brzuchami i jedrnym biustem :D

Gość kilargoooo
no a u mnie totalna porażka jeśli chodzi o talię i wcięcie:O zawsze byłam szczupła i bez problemu wracałam po ciążach do wagi rodziłam trzy razy, ale talia już nie ta:( nie wiem czy to kwestia tego, że mam jeszcze mniejsze biodra niż przed ciążami, a zaznaczam, że zawsze byłam szczupła (50kg/169cm, biodra 86cm)

Gość asiulka7775
przed pierwsza ciaza wazylam 62-po ciazy 55, druga ciaza +15(po ciazy 57 i tak waga stoi do dzis.teraz trzecia ciaza i sie okarze

Gość asiulka7775
kilagrooo a w jakim jestes wieku?

Gość DWÓJKA dzieci, nie dwujka!
jak wy te dzieci chcecie uczyć i wychowywac?!

Gość kilargoooo
ale mnie chodzi właśnie o talię więc jeśli możecie to wypowiedzcie się w tej kwestii;) jak to jest u Was;)

Gość kilargoooo
no nie pierwszej młodości już, 35 w tym roku będę mieć ;)

Gość U mnie nie jest różowo bo
póki co dwa lata temu urodziłam pierwsze dziecko (drugie dopiero w planach) a moja talia nie przypomina tej sprzed ciąży. Przytyłam w ciaży 20 kg i właściwie powróciłam do poprzedniej wagi ale z moim ciałem stało się coś dziwnego i zauważyłam to w lustrze trzymając lusterko i przyglądając się od tyłu. Moje plecy są takie nabite , jak wałek , talia niby jest ale jest to talia spracowanej chłopki a nie tej drobnej i szczupłej dziewczyny jaką byłam kiedyś, tyłek i uda też już nie są takie jak były. Mnie ciąża nie oszczędziła ale nie każdego to spotyka , na przykład moja mama urodziła dwoje dzieci i jaki chudy palec była tak i po ciążach taka sama :). Ja mam akurat pecha.

Gość A ja mam dziwnie bo
w ciąży tyję mało i po porodzie waga super. Horror zaczyna się później. Moje dzieciaki to alergicy, mam rygorystyczną dietę przy karmieniu, więc po zakończeniu karmienia jestem spragniona wszystkiego... ech. Niemniej jak pierwsze dziecko miało 2,5 roku to ja byłam 12 kg szczuplejsza niż przed ciążą, teraz też liczę na to, że się uda:) Za pierwszym razem tak się rozpędziłam w odchudzaniu, że nie dość, że wcięcie było, talia węższa, to straciłam też biust i ogólnie wyglądałam jak kościotrup - rozmiar 34 na mnie wisiał. Obecnie chcę zrzucić, ale nie aż tyle.

Urodzilam dwoje. Mam figure jak przed ciazami. Wciecie w talii - jak najbardziej. Wszystko wyglada dokladnie jak przed ale i tak mi nikt nie wierzy:P

Gość szlachcianka a jakie masz
wymiary?