Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaa!

jutro z nim zrywam, choc bardzo go kocham. smutno mi.

Polecane posty

nie mam wyjscia. wrocilismy do siebie, wczesniej bylismy kilkamiesiecy, pozniej przerwa (oboje chcielismy), teraz jestesmy ze soba, on chcail powortu....i............. rzadko sie spotykamy, on rzadko dzwooni, w tym czasie spotyka sie z kumplami, wyjscia na imprezy, itp.... kocham go bardzo, ale dzis po raz kolejny siedze sama w domu, bo on gdzies imprezuje...beze mnie :( i nawet nie zadzwonil. tak bardzo mi ciezko, tak bardzo czuje sie rozczarowana.po co on w ogole chcial wracac:(

Gość lasencja 090909
jak na poczatku taki jest to bedzie tylko gorzej, nigdy w zwiazkach jak na poczatku jest cos nie tak to potem od tak jest lepiej.Zostaw go i znajdziesz kogos leprzego :)

Gość cafeole
myślę że szybko się wyleczysz zostaw go nie ma sensu jeśli nie jestes najwazniejsza nie jest Ciebie wart ceń się nie będziesz przecież całe życie czakac az przypomni sobie że jestes obok on będzie prowadził życie towarzyskie a ty wiecznie bedziesz czekac i z przykrością stwierdzam że możesz się nie doczekac jak koledzy są ważniejsi to znaczy że on jeszcze nie dojrzały jest i tyle

Gość ........i jak
tam?

Gość ile masz lat że chcesz go mieć
na wyłączność? ty nie masz koleżanek, żeby się z nimi spotkać jak on widzi się z kolegami? ja z moim obecnie mężem, jak zaczęliśmy związek 8 lat temu (ja miałam wtedy 22 lata on 21) ustaliliśmy, że 2 wieczory w tygodniu to koniecznie bez siebie spędzamy, w gronie włąsnych znajomych (którzy z czasem stali się wspólni, naturalnie, ale nie wszyscy). tak jest zdrowiej... spędzanie razem czasu niemalże non stop, codziennie, powoduje że tracisz przyjemność tęsknięnia, oczekiwania... tak uważam.

Gość onaaaaaaaaaaaaa!
ile masz lat-- a nie jest to dziwne, ze kiedys dzownil codziennie, choc na pol minuty, teraz juz nie? nie jestem zaborcza, nie chodzi o to, zeby siedzial non stop ze mna...ale czy tak, jak opisalam powyzej zachowuje sie facet, ktory chcial powortu? jak uwazasz, powinnam z nim rozmawiac, pytac o to, dlaczego taka zmiana? czyy udawac, ze nic sie nie stalo? zajac soba?

Gość jak to po co chciał wrócić
bo nie było innej która chciała iść z nim do łóżka hehehe

Gość onaaaaaaaaaaaaa!
jak to po co- mylisz sie.

Gość kafetetetka
czasteczki czasu w zwiazku z czasteczkami grawitacyjnymi itd ... ... tworzą itd ... ... hehe materie ped sie zlamal na czasie czas sie zlamie na przeroscie materii he he ... ... ... ... musimy przelamac ped yY? 👄 :P ❤️

czyli jednak pozostaje tylko zerwanie. chyba umre :(