Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakana888

wlasnie moj facet powiedzial mi...

Polecane posty

Gość zaplakana888

pojechalam go odebrac bo piwkowal u kolegi. Na pizame zalozylam tylko dres i kutrke. A na miesjcu okazalo sie ze byl juz dobrze zgrzany. W drodze zadzwonili kolerzy zebysmy wpadli do nich ale ja na rano do pracy a po drugie nie mialam zamiaru o 2 w nocy taszczyc zwlok na 3 piektro. Ale powiedzialam ze go tam zawioze a on wroci autem z innym kolego co nie pil. A on do mnie z taka wredna pina ze jestem PIRDOLONA SUKA bo niechce z nim isc do nich. wyzucilam go z samochodu a on trzasnal drzwiami ze prawie nie odpadly. A teraz pisze jak przeprasz i kocha..a to nie pierwszy raz ze tak sie do mnie wyraza po pijaku. Potem przeprasza na drugi dzien.

alkohol pokazuje często ,że facet może byc świnią.albo nie umie pić,albo mówi co mysli o kobietach

Gość noshit
Znalazlas sobie faceta dla ktorego najwazniejsi sa koledzy imprezy i picie na umor a dziewczyna na drugim planie.. ale jak to sie mowi widzialy galy co braly ;)

"on trzasnal drzwiami ze prawie nie odpadly" w kiepskim stanie ten samochód, a faceta trzeba było przejechać powiedzieć, że się pijak napatoczył na maskę

Gość kamil jgora
może masz syndrom DDA?

Gość ale wytłumacz
Ja nie rozumiem tego odwożenia zwłok partnera do domu. Jak chciał się schlać, to niech sobie radzi. Chyba, że Ty to samo robisz i też oczekujesz potem transportu?

Gość kazdy cos udaje
Twój udaje że mu zalezy. Po alkoholu czesto czlowiek ujawnia swoje prawdziwe uczucia. A twoj jest z tobą dla wygody. Ale najgorsze jest to że Cie wyzywa czyli jest w jakiś sposób do Ciebie agresywnie nastawiony. Na trzeźwo to tłumi i kamufluje się a po pijaku hamulce mu puszczaja. PS spodziewaj sie że bedzie tylko gorzej bo emocje tlumione narastaja. Do tego dochodzi to że jesteś takim wyjsciem awaryjnym a pewnie mysli zeby znalezc lepszy model ale ze niewiele w tym kierunku robi to frustracja bedzie narastac a obwiniać bedzie za wszystko Ciebie. Wiec jak możesz to uciekaj z tego zwiazku i szukaj faceta ktory Cie pokocha z wzajemnoscia. Obecnemu być może spodobałaś sie fizycznie ale nie kreci go a byc moze wkurza twoja osobowosc.

Gość jest dokładnie tak
jak napisał poprzednik. Wiem to z autopsji. Uciekaj od niego. Wiem, że tego nie zrobisz bo się łudzisz, że będzie lepiej... tez tak miałam, trwało to latami, w końcu odeszłam, nie wytrzymałam jego obojętności. I poznałam kogoś kto naprawdę mnie kocha. Ale bardzo żałuję straconych lat

Gość kamil jgora
jak przystojny to daj mu szansę, ale jak cię będzie bił po pijaku to uważaj żeby cię nie zabił mój kumpel właśnie siedzi za pobicie żony po pijaku, na szczęście przeżyła