Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slepy i głuchy

Dlaczego tak malo polskich kobiet ceni kulture, dobre wychowanie itp.

Polecane posty

Gość slepy i głuchy

u polskich mężczyzn? Czemu w naszym kraju kulturalny, dobrze wychowany mężczyzna uznawany jest przez większość rodaczek z tego powodu jako niemeski?

Gość popycham tylko posty
Ja powiem tak. Tutaj na kafe piszecie tylko o skrajnościach to raz. Dwa tacy co piszą takie tematy to ciapy mięczaki i nieudacznicy a trzy to to że lepiej omijać takich szerokim łukiem

Gość zgadzam się z powyższym
na kafe kulturalny i dobrze wychowany facet to synonim cipy która ani be anie me nie powie, nie ma swojego zdania itd a prawdziwych szarmanckich facetów jest coraz mniej, i nawet nie mówię że mi jako kobiecie się coś należy, nie! ale jak widać że ktoś ma ręce zajęte to wypada otworzyć drzwi, w autobusie pomóc, ustąpić miejsca starszemu itp a to spotyka się coraz rzadziej

Gość kamil jgora
wynika to z tego że przez tysiąclecia to facet silny fizycznie a nie umysłowo dawał kobiecie lepsze życie niż człowiek kulturalny, bo upolował więcej mamutów, obrobił więcej hektarów, urąbał więcej węgla itp. To się zmienia dopiero od ok. 20 lat a mózg kobiety nie zdążył się jeszcze przestawić. Zapewne trzeba do tego przestawienia jeszcze kilkadziesiąt lat.

Gość kamil jgora
też ma jakieś znaczenie syndrom DDA. Wiele polskich kobiet wychowało się w rodzinie gdzie ojciec pił i krzyczał na matkę czy nawet ją bił i one podświadomie szukają takiego układu jak w swojej rodzinie. Choć oczywiście nie wszystkie. Są też takie które miały ojca pijaka, a zgodzą się nawet na faceta miłego byle nie pił jednak to mniejszość. Polecam do przeczytania książkę "Kobiety które kochają za bardzo".

Gość nie odchodźcie
Kamil podobno ma żonę :D a pisze o 5 na forum :D

Gość nie odchodźcie
I to bardzo często. Ty z nią wgl seks uprawiasz cioto ?

Gość kamil jgora
czasami uprawiam. A nie wiem co jest złego w pisaniu o 5 rano

Gość dziś na pomarańczowo
niestety, ale muszę się zgodzić. a internecie każdy szarmancki, kulturalny, dobrze wychowany. a w życiu zwykła dupa wołowa. zauważyłam jeszcze jedną rzecz - niektórzy panowie faktycznie silą się na grzeczności na etapie randek, ale jak tylko kobietę "upolują" diametralnie zmieniają swoje zachowanie. a później lecą teksty "o co ci znowu chodzi kobieto". pewnie o to, że nie w takim się zakochiwały.

Gość a mi chlopak zarzuca
ze jestem za grzeczna, za kulturalna. i badz tu madry

Gość kamil jgora
pewnie go kochasz za bardzo