Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionastudentka

studia, wpisy

Polecane posty

Gość zagubionastudentka

co mam zrobić, jeśli nie zdążę pozbierać wszystkich wpisów do terminu? Czy po terminie wpiszą mi bez problemu z wcześniejszą datą?

u mnie się buliło w taki przypadku za niezdanie indeksu w terminie (120zł) ja polecam tańszą opcję... czekoladki/dobry trunek, dobra bajka dla dziekana i prośba by dokonał wpisów dziekańskich bo ty NAPRAWDE nie mogłaś ich zebrać... mi się zawsze udawało, mój indeks był cały czerwony od tych stepli pani dziekan (chociaż po 2 semestrze to już nawet nie słuchała czy mam coś do powiedzenia tylko śmiała się i pisała i podbijała mi wszystko od reki - polubiłyśmy się :P ). Jeśli jednak masz zamiar wejść z miną przepraszam że żyję i prosić o te wpisy z udawaną skruchą to daruj sobie - raczej nie dasz rady nic załatwić :P

Gość zagubionastudentka
teraz jest tydzien ferii, potem tydzien i do 18stego mam mieć wpisy, mogę nawet zapłacić te 120zl, ale chodzi mi o to, czy ci wykładowcy nie wpiszą mi z przeszłą datą? to są 2 wpisy z projektów.. a nie uśmiecha mi się iść do dziekana to dla mnie straszne.. i co to jest ten wpis dziekański?

Gość zagubionastudentka
bo zdać indeks można ileś dni po końcu sesji czyli 18.02 więc powinnam tak czy tak zdążyć

Gość zagubionastudentka
pomocy niech mi ktoś odpowie