Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite161

Dlaczedgo konkursy miss Polski zawsze wygrywaja potwory ?

Polecane posty

j.w

Gość kosza dostales, praviku
i teraz sie wyzywasz, bo w moze te potwory maja w skali 1 do 10 siedem, ale ty 1,5

Jesli kobiety mnie podrywały w przeszłosci i proponowały randki ,to raczej wiecej niz 1,5 .

prosze was moze to nie sa potwory ale na pewno nie zadne piękności jest tyle ładniejszych dziewczyn które naprawde moga się dostac wysoko w wyborach miss world a tu jakies przecietniary same od lat nie widziałam na naszych wyborach dziewczyny naprawde pięknej nie wiem skąd oni je biora

w dodatku rozepchane w kroku

bo to są wybory tych odważnych.tych które pchają się wszędzie tam,gdzie można zabłyszczeć

Gość wikkidkdjdjd
tyle ladnych dziewczat? To dlaczego sie nie zglosza? Jak moze wygrac ladna ktora nie zglasza sie?? Poza tym moze maja np ladna twarz ale zwisle cycki albo cellulit albo nie taki wzrost? Tamte ktore startuja maja bardzo ladne figurya mi sie misss podoba, ladna jest a gust masz spaczony zazdrosnica

Gość fwfgfrg
bo zawsze potwory startuja , a myslkis ze ktora sie tam dostaje? tylko taka co da odpowienim osobom. juz wysztsko wychodzi powoli na jaw, prawiecaly nasz szolbiznes to prostytutki

Gość wikkidkdjdjd
ja pierdziela ale poziom wypowidzi- gratuluje

Gość ;ot
brzydactwa sa zdesperowane rozpychają się lokciami i ida po trupach do celu

Gość fwfgfrg
nie startuja bo wiele kobiet ma szacunek do siebie a rtu wiadomo co trzeba robic

Gość a w ogóle po co komu takie
konkursy? Dla mnie to żenada jakaś. Potem znów będzie o nich głośno z okazji jakiejś seks afery jak ostatnio. Zbiór panienek wystawiających sie na pokaz i pokazujących swoje wdzięki, żeby jacyś panowie powiedzieli - ta jest pięknotka... :(

wiesz co od lat nie widzialam tam dziewczyny choć w połowie tak pięknej i sexownej jak ja nie mam czego zazdrościc a poza tym mam inne priorytety niż wypinanie dupska i wdzieczenie sie do starych zbooków żal mi tych dziewczyn naprawde

Gość a w ogóle po co komu takie
albo przeoczylam, albo faceci nie przechadzają się w gaciach po scenie i nikt nie wybiera najpiękniejszego. Oni tacy głupi i próżni nie są..

Gość PALLLJJAJJA
mysle ze nie startujesz bo ty jestes potworem, poza tym co robic? Z kim? Z dyrektora biura Miss Polonia, A poza tym glosowali widzowie, poczyta sobie komentarze pod artykulami, wiele sob uwaza ze laska jest ok

Gość PALLLJJAJJA
Gość gheb
a kogo to obchodzi

w tym roku miss jest naprawdę bardzo ładna. Wogóle sporo dziewczyn było ładnych, chociaż jak przeglądałam zdjęcia to większość ma ten sam typ urody, podobna fryzurę, a ta miska jakaś taka wyróżniajaca się. Myślę że moze powalczyc o miss world.

Gość no ja jakos na codzien
nie widuje takich dziewczyn moim zdaniem marcelina i rozalia są piekne ale ta co teraz wygrala jakos mi sie nie podoba pier.dolicie jak zwykle

W Polsce sa ładne kobiety , a tytuły miss zawsze zdobywają pasztety , A potem te pasztety nie maja szans w konkursach miss world ..

najwidoczniej potworem to ty jestes mysle ze nie startuje bo mam rodzine biznes i jestem dośc znana mam koleżanki które tez z powodzeniem mogły by jechac na wybory światowe i rozjebac wszystkie konkurentki ale mamy troche bardziej poukładane w glowach od ciebie i tamtych dziewczyn tylko zakompleksione niepewne siebie lumpy beda sie próbowały dowartościowac wystepujac na scenie przed starymi zbookami jak małpy w cyrku piekne pewne siebie kobiety z klasą nie potrzebują tego

Gość dziś na pomarańczowo
nie czepiajcie się, bo i tak wygrała najładniejsza moim zdaniem. lepszej tam nie było. fakt, jest wiele dużo ładniejszych Polek, ale po prostu nie każda kobieta czuje potrzebę pokazywania ciała, chęć zdobywania tytułów w konkursach piękności. wiele jest kobiet nieśmiałych, mimo urody niepewnych siebie, wiadomo, że one nie będą startować. sporo jest też kobiet ładnych i inteligentnych, dla których życiowym celem nie jest podobanie się facetom. zgłaszają się panienki z rozdmuchanym ego, aspirujące do miana celebrytek pustaki i z takich trzeba wybierać.