Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

do normalnych ludzi z Katowic

Polecane posty

Słuchajcie mam problem, może najdzie się tu ktoś z Katowic ( głownie to studenci) Kto ma do wynajęcia pokój? Potrzebuję załatwić pokój dla młodego chłopaka 19 lat, pracuje jest spokojny i ułożony. Kurcze ma pecha, bo żyje w patologicznej rodzinie ( ojciec pije i bije jego matkę i jego). Na dzisiejsza noc załatwiłam mu nocleg, ale mam taką możliwość tylko w Krakowie, a on pracuje w Katowicach, jeżeli ktoś by miał taki pokój to bardzo proszę o kontakt na maila, szkoda mi chłopaka i chciałabym mu jakoś pomóc.

Pomarańczko przeczytaj jeszcze raz temat, skup się na słowie "normalnych" Ewentualnie polecam słownik.

Gość ex-katowiczanka
Może zapytaj o miejsce w akademiku np. Ligota. Koszty nieduże, a miejsca powinny być, bo sesja robi swoje i część osób odchodzi. Albo daj ogłoszenie na gumtree Katowice

ex-katowiczanka Tylko on nie studiuje, więc do akademika go nie wezmą. No chyba, że jest taka opcja, tylko o tym nie wiem. Piszę tez o tym w innych miejscach, może się coś znajdzie, dzięki za podpowiedzi. :)

Gość rarararaa
z Radzionkowa do Katowic jedzie się 1,5h busem... w Katowicach są ludzie, którzy mają miejsce, ale nikogo obcego do siebie nie wezmą - znam takich osób z 5, które mają mieszkania i mieszkają w mniejszą liczbę osób i wolą placić więcej niż mieć kogoś nieznajomego na doczepke. Niech sam poszuka po swoich znajomych z Katowic, poprosi kogoś o przekimano, sama też tak robiłam dużo razy i wielu znajomych się zgodziło. ;) Niech chłopak się uczy zaradności i radzi sobie sam! Jest dorosły... Noc w akademiku AWF Katowice kosztuje 7zł u znajomego, 15zł za łóżko w pokoju z innymi ludźmi i 35zł za noc w hotelu AWF Katowice dla studentów tej uczelni.

Dzięki:) Tak oczywiście sam sobie tez szuka, nawet nie wie, że ja tez szukam, więc nie liczy na to, że ktoś wszystko zrobi za niego. Może nie jestem normalna, ale topik jest do normalnych.