Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierpniowe bobo

do Kierujących autem - Pasy do samochodu dla kobiet ciężarnych

Polecane posty

Gość sierpniowe bobo

dziewczyny, w tym tygodniu planuję zakup pasów do samochodu dla kobiet ciężarnych. dużo jeżdzę samochodem, a nawet jesli miałabym byc tylko pasażerem, to i tak wolałabym czuć się bezpiecznie, ze względu na dziecko może któraś z Was ma już sprawdzone ? widze , że jest kilka rodzajów - chciałabym, aby służyły Nam one dobrze

Gość zxzx
pasy dla cieżarnych? Rozumiem że chodzi ci o adapter do pasów? Ja nie używałam ale nie spotkałam się w tej kwestii z jakimiś preferencjami typu -lepsze/gorsze odnośnie adapterów.

Gość zuzannaZ
Ja też nie używam, a jestem już w 8 miesiącu. Dużo jeżdżę autem, ale jakoś brzuch mi nie przeszkada i pasy tez nie uciskają, tym bardziej, że kurtka amortyzuje:) zastanów się czy to nie jest zbędny wydatek. Ale z tego co czytałam nie ma znaczenia jaka firma, bo praktycznie wszystkie są takie same.

Gość sierpniowe bobo
no tak adapter, wyleciał mi skrót myślowy widziałam kilka rodzajów - i różne opinie, ale pisane chyba przez producenta, interesuje mnie zdanie kobiet , które sprawdziły to w praktyce :) ale dzięki

Gość sierpniowe bobo
hmm, no tak teraz nie mam problemów, masz racje, tylko, że ja za chwiłe wyskocze z kurtki, a termin mam dopiero na wakacje, więc wtedy nie będzie takiej amortyzacji, a nie wyobrażam sobie jeździć bez pasów

Gość zuzannaZ
absolutnie ja tez nie wyobrażam sobie jazdy bez pasów!!! jednak co do adaptera to uważam, że powinnaś wstrzymać się jeszcze z zakupem.

Gość sierpniowe bobo
zuzanna - przemyślę, dzięki za radę :) poi prostu pamietam, że koleżanki przestawały w 4 miesiącu zapinać pasy i tak do końca... jasne to ich decyzja i nic mi do tego ja jednak chciałabym tego uniknąć, a one już mówiły, że je pasy gniotą ale faktycznie nie będę narwana :) jest czas

Gość zxzx
Nigdy nie jechałabym autem bez pasów.