Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam tych co wiedzą

rozmowa kwalifikacyjna urząd miasta

Polecane posty

Gość oleogqa
do urząd gminy sraty pierdaty przestań piać głupoty

Gość urząd gminy
a mnie wkurzają teksty, że wszystko jest ustawione

Gość oleogqa
zresztą cwana jesteś autorko piszesz pod dwoma nickami ha, i tylko chcesz odpowiedzi na nurtujące cię pytanie, a dyskusja ci nie pasuje, każdy może wtrącić co chce to nie twoja kafeteria tylko ogólnodostępna! ciągle tylko że nie umiemy czytać ze zrozumieniem-tylko ty jesteś taaaaka mądra i super...każdy pisze co chce......................................

Gość oleogqa
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Gość oleogqa
llllllllllllllllllllllllllll kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkk llllllllllllllllllllllllllll kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Gość urząd gminy
głupoty głupotami, moja siostra pracuje w urzędzie miasta, ja urząd gminy, dobra przyjaciółka dostała się do ZUS i jeszcze kilka innych osób. Ale lepiej biadolić że wszytsko ustawione i niepotzrebnie negatywnie nastawiać autorkę, która również żyje w kraju i wie jakie są realia.

Gość urząd gminy
tak dziecko, idź spać:)

Gość oleogqa
... . . . / / / / / / / / / / / /// / / .

Gość oleogqa
biedronka ach biedronka-praca dla wszystkich co nie umieją czytać ze zrozumieniem tylko urzędnicy w tym kraju to potrafią hahahaha

Gość oleogqa
jakbyś autorko była inteligentna to buś na kafeterii nie szukała rad czy pomocy-wstyd

Gość urząd gminy
dziecko nie jestem autorką tematu, ta pewnie siedzi i się uczy:) Pracujesz w biedronce? bo nie rozumiem, praca jak każda inna

Gość profmiód
te wszystkie opisane pracownice urzędów to sprzątaczki????

Gość urząd gminy
i po co dziecko jakieś idiotyczne posty ślesz?

Gość oleogqa
o proszę adwokatka autorki się znalazła....

Gość zenobia pietruszyńskazz
"brali razem z nią udział w swingowanym konkursie" o rany:D w czym?

Gość oleogqa
urząd gminy po co tu piszesz?ucz sie lepiej na jutro do pracy kultury wobec obywateli warto trenować....

Gość urząd gminy
no nie wiem jak jest w urzędach w miastach, w których mieszkacie. Zdecydowana większość kobiet z moich studiów pracuje w urzedach i czy wszystkie mają plecy? A moi znajomi nie są sprzataczami, aż tak żal dupe ściska z zazdrości? Ps każda praca to praca

Gość oleogqa
.. .... ... ... .. . . . . ./ ./ / / / / / / / / / / / / / / / /

Gość urząd gminy
akurat z petentami nie mam do czynienia, jak widać bardzo dobrze, za kilka lat wyrośnie z ciebie zmierzły petent. Ale najpierw skończ szkołę srednią;)

Gość zabbadooo
wredniucha może w swingującym? he heh he

Gość wredniucha10
sorry - sfingowany miało być

Gość oleogqa
żal du....pe ściska, wstydź się urzędniczko!!!takie teksty do obywateli co cięzko na ciebie pracują żeby utrzymać twój stołek, bez nas ciebie nie ma bo administrujesz cięzko pracujących, tak jestem sprzątaczką na umowę śmieciową , ale takie jak ty wywyższające sie panie nie rozumieją realiów, powodzenia w zyciu obyś biedy nie zaznała i upokorzenia...a piszę lepiej niż ty bo jestem inteligentna i błyskotliwa pomimo pracy ZAROBKOWEJ i nie biadolę tylko pracuję a ty siedzisz na tyłku w urzędzie i kawki spijasz

Gość urząd gminy
skoro siedzi się tylko i pije kawki to może warto spróbować? urzedów cała masa, może akurat?;) błyskotliwa jesteś czy może błyszcząca? Ps przez ponad rok byłam kasjerką w markecie i zarabiałam ciut lepiej niż w urzedzie:)

Gość stary-ale jary
połowa urzędasów po 50 roku zycia siedzi tam od ponad 30 lat jeszcze za czasów komuny i mają ledwie średnie wykształcenie, niektórzy wieczorówki...ci z mniejszymi plecami muszą rozpocząć studia-zaoczne, jest też młoda kadra....co weszła w miejsca tych którzy przechodzą na emeryturę .

Gość urząd gminy
i czemu ty wysyłasz jakieś dziwne posty? to nic nie wnosi do tematu

Gość urząd gminy
stary-ale-jary: to prawda i powiem Ci, że młodej osobie trudno "wbić się" , często słyszałam na samym początku, że mało wiem bo mam mało lat, a Oni pracują już ponad 15 czy 20 lat

Gość oleogqa
czyli do urzędu poszłaś żeby bąki zbijać i odpoczywać bo na kasie ciężko co? a miękkie kapcie w biurze masz?

Gość oleogqa
wnosi do dyskusji bardzo wiele PRAWDĘ o Polsce.

Gość oleogqa
wolny kraj, wolna kafeteria, wolność słowa.

Gość oleogqa
Niech żują urzędnicy, wspaniali i mądrzy, niech żyją, niech żyją, dziękujemy im za wspaniałą pracę dla kraju, dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy